Nu-mi place primarul Oprescu, mi se pare de o aroganţă strigătoare la cer, o gogoaşă de PR şi propagandă – amintiţi-vă campania de realegere cu mesajul Pentru că pot, sau ceva de genul ăsta. Tupeu maxim, şi cu ăsta s-a şi întors, pentru că a putut, atât a putut, realizări zero, tupeu cât cuprinde. Penionarii, însă, l-au votat, că, deh, avem încredere în el, că e doctor, mamă, ţine cu noi, amărâţii. Aham! Ţine pe dracu!

Ultima găselniţă de la Primăria Capitalei vine azi sub firmă de anunţ bombă, via Marcel, viceprimarul Marcel, acelaşi Marcel care făcea glumiţe cu câinii de la Dinamo, cot la cot cu Mircea Sandu, după ce un copil de patru ani a murit mâncat de câinii comunitari – tot responsabilitatea Primăriei!

În Bucureşti, capitală europeană, vom avea apă caldă cu porţia, şi anume prin lipsa cu desăvârşire a acestui minim reper de confort urban între orele 22 şi 5 dimineaţa. Cu alte cuvinte, vrei duş după 10 seara? Nu se poate! De ce nu se poate? Fiindcă Primăria, Electrocentrale Bucureşti şi Radetul nu se înţeleg asupra temperaturii agentului termic care vine cu vreo 20-25 de grade mai rece decât ar trebui să fie. Iar “soluţia” luată de Primărie a fost nu să rezolve problema ci să-şi bată joc tot de bucureşteni.
Şi, la pariu, au gândit bine decizia! Pensionarii, adică majoritatea, vor spune că e bine. Ei nu fac duş după 10 seara că pierd Suleyman sau Capatos sau ce televovela mă-sii se difuzează la ora aia!

Eu vreau să ştiu un singur lucru: ora şi locul protestului faţă de cea mai recentă bătaie de joc a Primăriei. Roşia Montana nu m-a scos în stradă şi nici apărarea comunitarilor, am spus de ce.
O banală problemă de igienă, însă, o s-o facă!

Deci?

PS Tovarăşe Nicolae Ceauşescu, nu vă mai răsuciţi că avem posturi întregi doar cu desene animate, nu doar 10 minute/săptămână. E ok. Ne bagă raţie la apa caldă!

Mai nasol o să fie cu natalitatea! Că oamenii decenţi vor să facă duş după, înţelegeţi…

Share: