Probabil pentru că sunt mulţi bărbaţi pe care mamele lor îi întreabă când se însoară, maică, şi ei, să fie la casa lor, în rândul lumii, nişte americani s-au gândit să lanseze o afacere cu prietene virtuale: Invisible Girlfriend. Deocamdată serviciul nu e disponibil, dar urmează curând, se estimează că aproximativ de Crăciun primii clienţi se pot lăuda deja că au o prietenă!

invizibila
Există trei variante de abonament, prietena de 10 dolari – Just Talking, de 30 – Getting Serious, şi de 50 – Almost Engaged, fiecare cu beneficiile sale de tip SMS-uri interactive, relationship status pe FB, poveste creată de beneficiar şi aşa mai departe.


Echipa care a gândit proiectul participa la un eveniment dedicat start-up-urilor şi, dintr-o idee la mişto, cu un site cumpărat la beţie, acum trei ani, au reuşit să câştige finanţarea pentru prioiect, unul care a fost gata în doar ceva mai mult de două zile. După cum spune cel care a avut ideea, Matt Homann, cei pe care îi targetează sunt fie cei care au o poveste de iubire cu o persoană de acelaşi sex şi vor să ascundă asta, fie cei care vor să se ferească de orice avans nedorit sau cei care vor să se concentreze asupra muncii… pe asta n-am înţeles-o prea bine, dar cred că e din seria “Da, mama, am o prietenă. Nu, mama, nu muncesc toată ziua ca disperatul”.

pret

Creatorii spun că vor lansa şi versiunea masculină, cât de curând, aşa că fetele singure se vor putea bucura şi ele – dacă doresc – de iluzia unui iubit. Din păcate, cred că serviciul cafea la pat şi masajul tălpilor nu e inclus. Dar, hei!, cel puţin nu-ţi aduce acasă vopsea de păr, sarmale, orez şi castroane! Tot e ceva!

Share: