Există o categorie destul de mare de persoane care se ocupă cu ceea ce înseamnă comunicare. Nu doar PR ci și strategie pentru site-uri sau bloguri, agenții de digital care încearcă să aducă proiecte și companii mai aproape de oameni (în cazul fericit) prin intermediul rețelelor sociale, aplicațiilor de mobil și în alte variante din aceleași categorii. Bloggeri, account și brand manageri, marketeri, specialiști în social media sau PR, cu toții ne propunem și, câteodată, reușim, să punem în practică idei și proiecte faine pentru a apropia niște branduri de publicul lor și viceversa. Uneori spunem și povești faine, alteori ne grăbim și greșim.

Și mai rar, totuși, reușim să ne strângem (aproape) toți la o conferință. Să ascultăm ce au unii și alții de spus, cum au reușit, care a fost frumul lor de la idee la succes, stăm la povești, bârfim, ascultăm și ne bucurăm de revedere față în față, iar unii dintre noi sunt și premiați pentru munca lor.

De câțiva ani, una dintre ocaziile în care ne reunim în număr mare se cheamă Webstock, iar ediția 2014 s-a întâmplat ieri și a fost cu entuziasm din partea celor mai mulți, oameni și branduri, cu cafele, networking, prezentări și discuții.

Înțeleg că pe voi, cei care nu aveți legătură cu lumea asta, întâlnirea asta nu vă trezește cine știe ce interes, dar cum știu că printrerânduri sunt și mulți oameni din industrie, voiam doar să remarc faptul că e foarte bine că se întâmplă asemenea evenimente și că, ne(mai)fiind, totuși, atât de frecvente, cel de ieri parcă a avut cu atât mai mult glam la partea de networking. A venit multă lume, atât de multă încât nu am apucat să stau de vorbă cu fiecare dintre cei cunoscuți, și, cu toate astea, am văzut și multe figuri noi. Altă generație, poate, oameni noi. Și e bine că e așa.

Iar pentru cei care nu sunt parte din industrie, e bine să știți și voi că vor fi în continuare și dume, că, deh, nimeni nu e perfect, dar că există premise pentru ca proiectele și ideile mișto, alea de care vă bucurați și voi, vor continua să apară. Fiindcă, iată, are cine le face!

webstock
Felicitări & mulțumiri, Manafu & Team, pentru un Webstock bun! Cu parteneri și vorbitori mișto, cu participanți pe măsură. Să ne vedem plini de inspirație ediția viitoare!

Share: