October 22

Bre, Ponta, tu chiar n-ai pic de jenă?

Nu, echipa de FB a lui Ponta nu pricepe că introducerea a două degete pe gâtul utilizatorilor, fie ele și în semn de victorie, tot greață provoacă. Să ceri Like pentru Simona la propria pagină e o mizerie fără limite, oricine ar face-o. Iar echipa de comunicare online VVP nu e la prima abjecție de genul ăsta. Și, probabil, nici la ultima.

like
Uneori îl suspectez pe ăsta mic de o tâmpenie atât de crasă încât s-ar putea ca el chiar să creadă că dacă-și cocoață numele și mutra antipatică peste poza cu Simona Halep o să se aleagă cu vreun capital de simpatie, cu toate că primește o mulțime de comentarii cum că nu e asa! Sau poate că echipa lui e, de fapt, în simbria ălorlalți, mai știi?


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 22/10/2014 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

6 COMMENTS :

 1. By Lucian Mustață on

  Serios acum, din analiza comentariilor PRO, nu îți dai seama că strategiile de genul ăsta chiar funcționează? Suntem mulți care nu-i suportăm abjecțiile lui Ponta, dar sunt și mai mulți care-l pupă și prin alte locuri decât pe obraz. Și trebuie să ne împăcăm cu ideea că acești indivizi există și au drept de vot
  uite:

  Reply
 2. By Demeter on

  A mai cersit domnul Ponta asa like-uri la pagina personala si nu demult, nu mai tin minte exact, ori tot Simona Halep a fost ???fericita„ ori Inna….si multi au cazut in plasa…au dat like la pagina domnului mai sus amintit, inclusiv cunostinte de-ale mele care stiu 100% ca nu au nicio afinitate pentru culoarea rosie…..

  Reply
 3. By daninho on

  Nu inteleg cum de este primul (sau printre primii) in sondaje cand toti il blameaza si sunt impotriva lui…

  Reply
  1. By Florin on

   Este primul pentru ca aia de-l voteaza sunt destul de limitati si n-au acces la informatii ca astea. Se bazeaza pe voturile prostimii ceea ce-i o chestie deșteaptă din punctul meu de vedere.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *