March 8

Finala Eurovision, un spectacol jenant!

Tocmai m-am uitat la finala Eurovision. Nu-mi notasem pe undeva să nu uit, nici nu știam că e în seara asta, n-am urmărit preselecțiile. Am văzut pe FB că se întâmplă și am mutat și eu canalul pe TVR, cred că de curiozitate. Și nu atât pentru cântecele din finală cât pentru spectacolul organizat cu preilejul ăsta.

Am râs și am făcut mișto pe FB de piese, haine, textele și greșelile prezentatorilor, niște persoane care aveau carisma mânușii cu care scot eu tavile din cuptorul aragazului și care au intrat fără nici o jenă peste Ruslana, invitata specială a evenimentului, taman când artista din Ucraina anunțase că are un mesaj despre țara ei,

E imposibil să ai măcar un cântec preferat în finala asta – mă rog, pentru mine, cel puțin! –  și, la fel, e greu să alegi măcar un moment care să fi salvat vreuna din piese prin inedit, prin… prin ceva! Avem, totuși, artiști care sunt ascutabili și fredonabili dar care nu se bagă în povestea asta, probabil pentru că nu vor să se asocieze cu tot spectacolul ăsta deplorabil.

Cum e posibil ca în anul de grație 2015 Televiziunea Română să nu fie în stare să organizeze un spectacol care să fie măcar la nivelul oricărei ediții de Vocea României?! Se cheltuie o grămadă de bani pentru finala asta! Bani publici, apropo!

După un asemenea spectacol nu pot decât să sper că taxa mea pentru TV se duce în bugetul Garantat 100% fiindcă pentru Eurovision ar trebui să primesc bani că m-am uitat!

eurovisionPS a câștigat Voltaj. Cu piesa asta:


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 08/03/2015 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

2 COMMENTS :

  1. By Andra on

    De-acord cu tot ce-ai spus. Am văzut baluri de boboci cu prezentatori MULT mai inspirați, mai spontani, mai carismatici.

    Reply
  2. By Cosmin on

    Vai… Era cat pe ce sa ma bucur cand am auzit ca Voltaj a castigat Eurovision-ul…. dar din pacate e doar finala nationala… adica ei ne vor prezenta in faza finala…. Oricum pentru finala(aia mare) as fi ales o melodie mai vesela care sa te faca sa dansezi si sa iti de-a o stare de bine… nu una care te face sa plangi :((… Oricum daca melodia aia reprezinta romania poate o sa inteleaga si strainii ca romanii sunt tristi si poate o sa vina ei sa schimbe ceva in tara asta :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *