Tocmai m-am uitat la finala Eurovision. Nu-mi notasem pe undeva să nu uit, nici nu știam că e în seara asta, n-am urmărit preselecțiile. Am văzut pe FB că se întâmplă și am mutat și eu canalul pe TVR, cred că de curiozitate. Și nu atât pentru cântecele din finală cât pentru spectacolul organizat cu preilejul ăsta.

Am râs și am făcut mișto pe FB de piese, haine, textele și greșelile prezentatorilor, niște persoane care aveau carisma mânușii cu care scot eu tavile din cuptorul aragazului și care au intrat fără nici o jenă peste Ruslana, invitata specială a evenimentului, taman când artista din Ucraina anunțase că are un mesaj despre țara ei,

E imposibil să ai măcar un cântec preferat în finala asta – mă rog, pentru mine, cel puțin! –  și, la fel, e greu să alegi măcar un moment care să fi salvat vreuna din piese prin inedit, prin… prin ceva! Avem, totuși, artiști care sunt ascutabili și fredonabili dar care nu se bagă în povestea asta, probabil pentru că nu vor să se asocieze cu tot spectacolul ăsta deplorabil.

Cum e posibil ca în anul de grație 2015 Televiziunea Română să nu fie în stare să organizeze un spectacol care să fie măcar la nivelul oricărei ediții de Vocea României?! Se cheltuie o grămadă de bani pentru finala asta! Bani publici, apropo!

După un asemenea spectacol nu pot decât să sper că taxa mea pentru TV se duce în bugetul Garantat 100% fiindcă pentru Eurovision ar trebui să primesc bani că m-am uitat!

eurovisionPS a câștigat Voltaj. Cu piesa asta:

Share: