Am văzut mai multe încercări de capitalizare post #colectiv, de la industria asigurărilor și până la mass-media, trecând și pe la antifumători, că, vezi Doamne, dacă fumatul era interzis…

Dar, de departe, cea mai infectă dintre ele, de departe, este pretinsa păsare a unui designer de încălțăminte care, la Bucharest Fashion Week, și-a acoperit manechinele cu folie de aliminiu, exact ca cea folosită de echipele de medici pentru victimele din Colectiv. Și, dacă nu era destul de evidentă trimiterea, Eugen Olteanu și-a intitulat și colecția tot Colectiv, ba a scris asta și pe peretele din spatele podiumului, ca să nu existe vreun dubiu.

Cam așa:

eugen olteanu prost gust
Firește, i s-a umplut frigiderul de urări călduroase, ca să nu zic incendiare, acum, în prag de sărbători. Și, da, nu-i dați report, dați-i share. Nu există nici un risc să-l promovăm, nu există nici un risc să-i placă cuiva această exhibare a totalei lipse de respect și empatie. Deci, da, share. Să știe cât mai multă lume că Eugen Olteanu e designerul care și-a bătut joc de Colectiv.

Și poate cu ocazia asta mai mai învață unii că PR-ul prost făcut nu e niciodată util. E prost și, mai ales în cazul ăsta, sper, dar, oricum, de cele mai multe ori, ireparabil.

LE Albumul nu pare să mai fie pe FB. Dar nu-i nimic, salvasem poza asta oricum și mai e și filmulețul de mai jos:

Inca se poate vedea colectia cu pricina aici. Iar defilarea s-a făcut pe muzica celor de la Goodbye to Gravity. Cât cinism…

Share: