Mihai a scris azi un text pentru domnii care nu vor să se însoare cu iubita, fani ai vorbei ???De ce să iau toată vaca, dacă am laptele gratis???? și le dă tot felul de soluții funny de scos nunta din capul partenerei.

O omite fix pe cea mai eficientă dintre ele: ???Mama (mama, bunica, o mătușă nebună, verișoara de 50 de ani care e încă virgină șamd) vrea să vină să stea cu noi, dar ea consideră că acum trăim în păcat. Dar dacă ne căsătorim… poate să vină! Nu te bucuri????

Problema e alta: premisa e greșită. Dacă pleci de la ideea că ea e vacă, ea, adică iubita, partenera ta de viață, chiar și fără acte, ce spune asta despre tine, hm? Exact. Că tu ești bou. Atenție! Nu taur. Bou!

bou
Ce mai spune asta despre tine? Că ea cam e cu cine vrea ea să fie, iar tu nu. Probabil pentru că nu ești destul de bun pentru altcineva, hm? Oricum ar fi, nu cheful ei de măritiș e problema ta cea mai mare, dacă înțelegi ce vreau să zic, ci 1. momentul în care o să se prindă că tu crezi că meriți mai mult, și 2. momentul în care o să se prindă că nu meriți/ea merită ceva mai bun.

Cu plăcere!

PS Un articol pe tema ???You don’t have to get married”.

Share: