Săptămâna trecută, la Divan, am avut cu mine același troller de la Electric Castle și m-am amuzat să găsesc culcușite cuminți prin el câteva fire de pai pe care le-am adus cu mine de la Bonțida. Așa, pe nostalgie!
Oricum nu cred că am avut obiect de îmbrăcăminte care să fi scăpat de niște ploaie sau noroi la EC. Nu că m-aș plânge vreo secundă, că, vorba reclamei, ???murdărirea este bună???, iar Electricul este electrizant până la ultima picătură de ploaie sau rază de soare.
Iar mie – mă repet – îmi plac și concertele în ploaie, unele dintre cele mai mișto la care am mers au fost acompaniate de nori și stropi.

Totuși, nu pot să nu mă bucur și să zic Mersi! că am avut acces la zona VIP și că cei de la MasterCard împreună cu organizatorii au plănuit-o ???big??? – adică un spațiu generos, de restul facilităților nici nu mai zic! – pentru că în momentele petrecute acolo nu m-a plouat și nici n-am stat în vreo baltă. Nu că n-aș fi colindat domeniul de la Castel în lung și-n lat indiferent de vreme: mna, probabil fac parte din categoria selectă a celor care n-au uitat că le plăcea, copii fiind, să se bage prin toate bălțile.

Deci, da, pentru mine a fost cam priceless ediția asta (și) din acest motiv. Dar nu voi ca să mă laud, fiindcă mult mai mișto decât ce mi s-a întâmplat mie acolo e ce i s-a întâmplat acestui domn:

Sigur, fiecare experiență e neprețuită, în felul ei, dar unele sunt extrem de speciale! Apropo, aici, vedeți alte surprize din astea #priceless de prin toată lumea și, fun facts, până acum MasterCard a făcut 97.867 de astfel de ???năzbâtii???, așa că aș zice că-și respectă promisiunea de brand, ba, pe alocuri, chiar depășesc așteptările. Ceea ce, în my boook, contează al naibii de tare pentru orice brand!

EC

Share: