Ah, dragostea! Cum vin feniletilamina, oxitocina, dopamina și endorfina peste noi, puf!, de nici nu știi exact ce te-a lovit, iar obiectul adorației nici măcar nu bifează toate cele de pe listă! Dacă ai avea o listă, dar nu ai, că, pe bune!, cine face o listă cu must have-urile partenerului ideal?! Mai ales dacă a depășit opt ani! Hai, zece!

Și te-apuci și faci chestii, încerci să ții pasul cu preferințele obiectului adorației, doar-doar te observă, mai mult, mai bine, și vede, mai ales, compatibilitatea dintre voi. Sau măcar chimia. Sau măcar că-ți stă bine părul azi. Sau… Dar mai bine să urmărim împreună următorul material dictactic:

Eeeee? Parcă e altceva decât ???doar 2 lei și 78 de bani pentru un kilogram de zahăr??? și ???vin de import, de la 11 lei, diverse sortimente???. Intermarche și agenția Romance fac o treabă foaaarte mișto după mine, cu accent pe calitatea produselor și plimbat prin toate rafturile cu toate cele bune și fresh, ieșind puțin din bătălia prețurilor, care a ajuns deja penibilă, spre zone de interes pe termen lung pe care publicul le dezvoltă: mai sănătos, mai plin sensuri, mai cu grijă față de sine și ce imagine despre sine proiectează asupra celor din jur.

Plus, mare plus, storytelling! Ce să-ți mai dorești?! Nici măcar ketchup!


A! În caz că ați uitat, tot la ei a fost campania cu legumele și fructele urâte, Inglorious. Una care a devenit studiu de caz, și pe drept cuvânt!

Share: