December 16

Sunt foarte supărat!

Guest post by Domnul Sony. Adică eu!

De câteva zile mă râcâie, mă sâcâie şi mă enervează! Am încercat s-o ignor, am încercat din toate puterile mele pisiceşti: am dormit mai mult, am încercat să mă concentrez pe mâncare, pe şoarecele cu iarba pisicii, ba chiar şi pe locurile şi lucrurile pe care ştiu că nu am voie să le ating.

Aseară, însă, n-am mai suportat şi m-am răcorit! M-am scărpinat în ureche până la sânge.

Desigur, ea s-a îngrijorat foarte tare când a văzut ceva roşu în urechea mea, iar eu credeam că voi avea parte de un alint, ceva – drept e că nici eu nu m-am bucurat prea tare, că doare! – dar nu! Ea m-a ignorat total şi s-a apucat să dea telefoane. După care m-am trezit că mă înfăşoară într-un hanorac de-al ei şi mă ia pe sus!

Am călătorit cu liftul, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat de ceva vreme, apoi cu o maşină galbenă şi aşa am ajuns la InterVet. Sau, dacă preferaţi aşa, la Gabi. Gabi e medicul meu, el mă repară de fiecare dată când fac sau păţesc vreo năzbâtie… cam cum a fost când am vânat porumbei în aer de la etajul şase până jos. Sau când am făcut dermatită. Sau când mă apucaseră pandaliile şi am devenit foarte teritorial aşa că a trebuit să fiu scăpat de… bile!

Fireşte, eu nu prea îl plac pe Gabi şi niciodată nu pricep ce vrea de la mine. Partea bună e că nu am otită, urechea mea e curată, aşa că orice m-ar fi iritat o să treacă, de data asta!, cu câteva picături. Detest partea asta cu picăturile şi recunosc că nu prea stau potolit să mi le pună. Cumva, însă, ea reuşeşte să mă păcălească, şi după aia eu tot scutur din cap şi o tratez cu coada! Azi am şi plâns!

Sunt foarte supărat pe ea! Vă rog să-i spuneţi să nu mă mai chinuie!

Vă mulţumesc!


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 16/12/2011 by ruxandra in category "domnul Sony

6 COMMENTS :

 1. By Pispi on

  Buna draga Sony!
  Tin sa iti spun ca eu, Pispi am trecut prin situatii asemanatoare tie si stiu ca nu e deloc usor! Eu am avut si sarmulite in gurita, si gatutul taiat, si dupa toate astea mi-au mai taiat si biluetele! Insa sa iti spun un secret: tot o iubesc pe mami si pe tati si mai nou pe un puiut mic al lor (ei il numesc bebelus), pentru ca stiu ca au facut totul ca sa imi fie mie bine! Asa ca draga Sony, poti sa ii mai ignori din cand in cand, sa mai rozi un cablu sau sa te duci prin locurile in care ei spun ca tu nu ai voie (sunt atat de naivi incat cred ca eu nu ma duc acolo cand ei nu sunt acasa :)) )! Si nu te mai supara pe ea, ca o face pentru tine, sa iti fie bine!
  Cu drag, Pispi.

  Reply
 2. By crinutza on

  Stimabile,

  Motani suntem sau pisici? (Bine, suntem pisici, dar nu conteaza…). Iti recomand sa studiezi cu maestrul Puss in Boots si sa ii inveti miscarea secreta. Garantat EA nu iti va putea rezista si toate problemele tale vor disparea cat ai zice “Miau!”.
  Asculta sfatul meu, ca sunt batran si stiu ce miaun.
  Sir Puci-a-lot.

  Reply
 3. By nina on

  Ruxa, lasa-l, tu, pe domnul Sony, nu-l mai chinui. Joaca-te cu el si alinta-l asa cum isi doreste, ca vezi bine ce frumos scrie. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *