January 12

Sânziana şi Ioana, femei politice

După candidatura lui Irinel Columbeanu, azi am aflat că există două pisi doamne care se cred potrivite pentru fotoliul de primar al Bucureştiului: Sânziana Buruiană şi Ioana Popescu.

Ambele “femei politice” sunt cunoscute pentru generozitatea cu care-şi expun nurii şi cuceririle pe oriunde se poate, dar prima are şi partid politic: Partidul Fotomodelelor din România. N-am fost pe fază când blonda Sân(z)i şi-a anunţat intenţiile de a intra în cursa electorală, dar pe-a doua am prins-o în direct la Realitatea şi, după ce-am râs bine, am intrat pe site-ul ei unde scrie chiar ea despre ea, după cum urmează:

Recunosc ca sunt un pic dependenta de alcool.

Am facut dragoste si cu doi barbati deodata.

Am condus motor si masina desi nu am carnet

Este, de asemenea, inventator al brandului „Miss Sâni”, iar citatele sale preferate sunt extrase din Coelho. Grăitor ar mai fi şi faptul că toate paginile de pe blogul “jurnalistei porno” au în link cuvântul ăla care rimează cu pendula (probabil viitorul simbol electoral?) – documentaţi-vă, că eu nu-i dau link!

Aşa, ca să ne distrăm, mă întreb oare care ar putea fi beneficiile promise de oricare dintre cele două candidate la Primărie… Se impune, clar, refacerea centurii şi, deci, condiţii de lucru mai bune pentru traseiste. Cu siguranţă, vor oferi gratuit câte un set de unghii false sau silicoane cu însemnele lor electorale, ca “mită” pentru electorat, şi, de asemenea, toate vizualurile de campanie le vor prezenta pe cele două candidate în chip de “primăriţa perversă”, cu bici şi cătuşe, pregătite şi dornice de a rezolva problema corupţiei locale.

Nu în ultimul rând, toate prezenţele live vor fi la bustul gol, în aşa fel încât să fie evident că oricare dintre cele două nu are nimic de ascuns!

Alte idei?!

Sursa foto: a1.ro


Tags: , , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12/01/2012 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!", "texte de tot râsu'

20 COMMENTS :

 1. By nebuloasa on

  Am vrut sa zic ceva inteligent. Sau amuzant. Sau nush, ceva. Nu-mi vine in cap decat: “ai de viata mea!”

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   fac io haz de necaz, dar imi e ciuda tare ca primaria orasului meu e terfelita prin asocierea cu asemenea “candidate”. circ, soro, circ!

   Reply
 2. By Laurentiu Buica on

  Ne ducem toti pe apa sambetei cu oameni ca astia in politica. Oh! wait. Deja suntem acolo si fara scapare. Online have mercy on our souls.

  Reply
 3. By Ioana on

  Sunt de acord cu tine, Nebu, mai ales dupa ce am vazut si site-ul distinsei inventatoare “Miss Sani”

  Reply
 4. By Ovidiu on

  Daca inainte se castigau alegerile cu strategia “faina contra voturi”, ele vor aplica tactica “Fac un bot pentru un vot”

  Reply
 5. By Ioana on

  O intrebam pe stimabila, ca si asa se lauda pe blog ca poate canta oriunde / orice, trebuie doar sa negociem.
  Pana la urma, e de bine si asa: daca iese primar, canta singura la petrecerea ei, nu mai trebuie sa angajeze pe altii
  Btw, ai vazut ce nume sugestiv are formatia din care face parte, nu? (cred ca aia e o formatie, totusi, si nu un pseudonim…)

  Reply
 6. By Gabriel on

  Dar vai cat misoginism!Ruxandra nu ma asteptam de la tine o doamna sa nu sustii candidatura acestor tinere care pe deasupra mai sunt si femei! Chestia cu condusul este in ordine inversa: Masina si motor, in momentul in care o persoana nu are permis persoana respectiva se urca la volanul automobilului il porneste , ma rog iar atunci cand intra intr-un stalp sa zicem iese prin parbriz, motorul sare de sub capota iar soferita de ocazie continua sa conduca motorul masinii pe o traiectorie adeseori balistica, de cele mai multe ori curvilinie, si sfarseste invariabil la nivelul solului invinsa fiind de legea gravitatiei care dak o votam ca primar promite sa o abroge dupa ce va fi trecuta prin consiliul municipal care este…

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   haha, misto de tot asta cu abrogarea legii gravitatiei :)
   dar imi pare ca candidata nu prea tine cont de legi daca a condus fara permis. inca e ilegal, nu? :)

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   :))))
   e pe bune. adica cel putin intentia e pe bune. sa speram ca nu se concretizeaza intr’o candidatura cu acte in regula. trafic nu stiu, ca d’aia nu i’am dat link! :)

   Reply
 7. By ionut on

  radem, glumim, dar in conditiile in care fiecare vot va conta, pana si toapele astea pot decide viitorul nostru..

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   ma mut instant din bucuresti inainte ca asa ceva sa se intample! nu m’au alungat gropile sau altele, dar asta m’ar convinge!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *