Un început de seară uşor neprevăzut pentru organizatorii premiillor Golden Globes în această seară: legendarul covor roşu a păţit o inundaţie! Probleme cu o stropitoare au făcut ca o parte din traseul vedetelor să mustească cu apă:

flood
Se pare că s-a intervenit repede şi eficient, astfel că botinele cele fine nu vor suferi în seara asta. Şi, iată, începe parada pe Red Carpet. Până apar vedetele cu greutate vă arăt moda la manichiură pentru seara asta. Sau măcar eforturile lui Kelly Osbourne.
Iar pentru cei neinteresaţi de cine ce-a purtat, puteţi trece direct la lista câştigătorilor din acest an, aici.

nails

Anna Gunn din Breaking Bad, cu o trenă impresionantă

anna gunn
Tot de pe Red Carpet aflăm cum Kevin Spacey i-a scris o scrisoare simpatică lui Woody Allen în care i-a spus că e actor şi că i-ar plăcea un rol în filmele lui. Kevin Spacey e nominalizat în seara asta.

Zooey Deschanel în Oscar De La Renta – ea e simpatică, dar ţinuta nu-mi place! Adică fusta îmi place mult, dar topul şi pantofii sunt prea încărcate pentru gustul meu.

zooey
Amber Heard, prietena lui Johnny Depp, în Versace. Fără Depp, însă. A venit, însă, cu ditai crăpătura la rochie… Angelina style!

Amber Heard
Lady Mary Crawley aka Michelle Dockery, şi chiar arată ca o lady în ţinuta Oscar De La Renta!

lady
Lena Dunham e într-o rochie galbenă Zac Posen cu o freză dubioasă, urâţică tare fata asta!

lena

În schimb, Lupita Nyong’o arată perfect în Ralph Lauren. O ştiţi din 12 Years a Slave şi e absolventă de Yale! :)

Lupita
Margot Robbie, nominalizată pentru rolul din Wolf on the Wall Street, care spune că e single dar că nu vrea să iasă cu actori.

margot
Naomi Watts în Tom Ford, impecabilă! Rochia e seamă puţin cu ţinuta Reem Acra purtată de Robin Wright.

naomi
robin
Amy Adams, în Valentino, povesteşte că secretul ţinutelor foarte decoltate din American Hustler e postura şi că a durat mai mult coafarea lui Bradley Cooper decât a ei!

amy adams

Şi cele două gazde ale ceremoniei, Tina Fey în Carolina Herrera, şi Amy Poehler în Stella McCartney

amy tina

Emma Thompson, nominalizată, şi Bono, de asemenea nominalizat, împreună cu familiile. De altfel, toţi componenţii U2 sunt prezenţi. Bono a povestit că cea mai frumoasă lecţie de la Mandela a fost să renunţe la mânie.

emma
u2
Tot filmul a fost “adrenaline rush”, a fost grozav să-l facem. Martin Scorsese e un tip de la care am învăţat o grămadă de lucruri. Cei doi au făcut cinci filme împreună.

Kerry Washington, în Balenciaga, vorbeşte live muuult mai puţin afectată decât în Scandal (probabil n-o putea juca altfel?!) şi e vizibil însărcinată – de altfel s-a referit la burtica ei ca fiind “cel mai frumos accesoriu” :)

kerry
Şi încă o viitoare mămică, Drew Barrymore, în Monique L’hullier:

drew

Iat-o şi pe Reese Witherspoon în Calvin Klein şi culoarea anului trecut

reese
Julianna Margulies arată impecabil, de asemenea, într-o ţinută Andrew Gn:

julianna
Nu sunt ţinute rele, nu văd greşeli sinistre (nu la vedetele cu un nume recognoscibil, în orice caz), dar nici nu văd vreuna care să taie răsuflarea. Hm… A. Pardon. Iată un nume cunoscut purtând… nush, ce-a găsit prin şifonier: Mary Lou Retton.

mary
Jennifer Lawrence, în Dior (desigur!), povesteşte cum mama ei a vrut s-o însoţească – mai în glumă, mai în serios. Şi-a scăpat brăţara pe jos… Nu ştiu cum reuşeşte accidente din astea de fiecare dată. Ea îmi place mult. Rochia… Nu prea!

71st Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Julia Roberts în Dolce and Gabbana. Mă gândesc că se duce direct la şcoală mâine dimineaţă sau ceva, altfel..

julia

Nu m-am decis dacă îmi place Sandra Bullock într-o ţinută Prabal Gurung cu pantofi Jimmy Choo dar dacă rochia are buzunare, aşa cum pare, e printre favorite!

71st Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Şi, în fine, Cate Blanchett în Armani, una dintre ţinutele frumoase din seara asta:

cate
Şi cu asta, gata cu covorul roşu, încep premiile. Nu voi face live blogging anul ăsta, dar când vă treziţi găsiţi lista premianţilor aici, pe blog!

Share: