February 20

Apropo, de “Românii au talent”

În sfârşit, un show de televiziune ca lumea! Fără timpi morţi, fără “glumiţe” forţate, fără blonde, fără n-şpe mii de momente ale sponsorilor şi lacrimi, dar nu lipsit de emoţii. Emoţii din alea bune, goosebumps, că nu-mi place idee de piele de găină, cum am simţit instant când a început să cânte copchilul ăla, Iustin. Şi admiraţie nedisimulată pentru ce-a făcut Mădălina Felea. Sau pentru familia Luca – frate, cât a putut să se învârtă Viorica fără să ameţească!!!

Dar Iustin! Să privim împreună cele două materiale video de mai jos:

Vezi mai multe pe Romanii au talent

şi


BGT 2009: Susan Boyle – I Dreamed A Dream (Full Version)+…
Încărcat de vidsuperstar. – Watch feature films and entire TV shows.

Observaţi reacţiile publicului şi chiar pe cele ale juriului. Exact! La fel! “Carcasa” ascundea un super talent! Şi ce altă şansă ar fi putut avea acest băiat care spune, modest, “mama (plecată în Italia de mulţi ani) nu a crezut că pot face ceva cu vocea mea şi am venit aici să-i arăt că pot“.

Câştigă sau nu, eu cred că a demonstrat şi fraier eşti, tu, şef de casă de producţie, dacă nu ciuleşti urechile şi nu investeşti în el! Nici Susan Boyle nu a câştigat concursul, dar albumul ei, The Gift, are vânzări record şi, fresh news, se va face şi un film despre ea, iar rolul principal va fi interpretat de Glen Close.

Jos pălăria pentru cei care cred în ei şi nu renunţă!


Tags: , , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 20/02/2011 by ruxandra in category "Cântece şi încântări

7 COMMENTS :

 1. By carmen on

  fără glumițe forțate? dar de povești regizate ce zici? grupul de 5 dansatori dintre care 2 nu aveau nicio legătură cu ceilalți, fiind băgați de producători doar pentru ca unuia dintre ceilalți să i se spună “decide-te dacă vrei să fi respins în formula asta sau vrei să te-ntorci în altă formulă pentru o altă audiție”….

  dar de felul penibil în care mihai petre îl imită pe simon cowell? iar smiley și bartoș pe ant and dec? oamenii ăștia uită că avem acces la emisiunile astea de dinainte să audă ei de ele și vedem lucrurile astea.

  sau de lipsa de idei inteligente din partea andrei, care nu știe decât să se hăhăie? sau de reacțiile regizate ale juriului în cazul lui Iustin? sau de coloana sonoră cu “aplauze și urale”, băgată la montaj în momente care n-aveau nicio legătură cu aplauzele și uralele?

  e un concept fantastic, pus în practică prost de cea mai regizată televiziune din ro. pro-ul nu poate să lase nimic natural. așa cum nu poate nici măcar să respecte ideea de ca numărul câștigător să fie promovat, astfel îmcât concursul ăasta să fie un început de carieră pentru câștigător.

  în toate țările în care rulează concursul, premiul constă într-o sumă de bani și măcar o super-reprezentație, dacă nu chiar un contract pentru spectacole timp de un an de zile. pro-ul se mulțumește să dea 120.000 de euro și la revedere.

  juriile din alte țări au în minte și faptul că ăia care concurează trebuie să aibă capacitatea de a susține un spectacol de cel puțin o oră. că trebuie să-i țină suflul, că trebuie să poată să-și diversifice prestația etc. ăștia ai noștri, dacă publicul aplaudă timp de 2 minute, atunci zice că e bestial numărul. ca gemenii ăia păunescu.

  of, cât de repede ne fură niște lacrimi și niște sclipici….

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   cred ca esti nedreapta si cauti nod in papura. pro-ul e singura televiziune de la noi care putea face show-ul asta la fel de misto pe cat e afara. ti se pare nenatural pentru ca nu e live – si, da, aici gasesc si eu un minus, as fi preferat sa fie live. in rest, insa, raman la parerea mea: e bine facut.
   iar premiul…compara PIB UK cu PIB ro, si o sa vezi diferenta. e mai mult decat rezonabil. si, la pariu, cine castiga va primi si contract de la media pro music

   Reply
 2. By Vlad Dulea on

  @carmen oamenii asta nu copiaza, ci urmeaza un scenariu prestabilit. asa este formatul emisiunii. chiar si simon cowell se poarta asa pentru ca asa ii cere formatul emisiunii

  @ruxa eu as fi vazut-o mai degraba pe meryl streep in rolul susan doyle, dar merge si glen close

  Reply
 3. By Daniel on

  Eu am văzut doar câteva prestații, dar mi-a plăcut că a avut și momente la care te tăvăleai pe jos de râs. Deci a fost un show cu de toate și cred că și asta a dus la audiență record.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *