Gata! Numărătoarea inversă se termină în această noapte, când aflăm laureaţii ediţiei cu numărul 83 a premiilor Academiei Americane de Film. Pe site-ul oficial sunt o mulţime de detalii de culise, de la nominalizări, istorie şi o mulţime de filmuleţe cu cei implicaţi până la meniul select din această seară şi chiar oscar bingo, variate carduri cu categorii. Dacă urmăriţi premiile în gaşcă şi vreţi să vă jucaţi, găsiţi pdf-urile aici.

În altă ordine de idei, şi aici, printre rânduri, e seară festivă. Voi merge întâi la Oscar Party by Tabu, de la 23, apoi bârfim împreună  ceea ce se vede pe Red Carpet şi, în fine, aflăm cine sunt câştigătorii. Un maraton care o să dureze până mâine dimineaţă dar care se presupune că o să fie (şi) fun. Sper doar că cele două “butelii” de red bull şi sticla cu Cola să mă ţină fresh până când James Franco şi Anne Hathaway, gazdele ceremoniei din această noapte, ne spun La revedere.

Până atunci, însă, favoriţii mei sunt: Colin Firth, Annette Bening, Geoffrey Rush şi Hailee Steinfeld, iar pentru Cel mai bun film, desigur, King’s Speech. Voi ce favoriţi aveţi?

Share: