April 6

Cine vine cu mine la Faithless?

După cum foarte entuziast am scris zilele trecute, concertul de adio al trupei Faithless se transmite, live, şi în România, graţie celor de la The Light Cinema, la ora 00.30, vineri spre sâmbătă. O să fie super mişto, sunt convinsă, fiindcă Faithleşii vor rămâne profesionişti până la ultimul concert!

Partea bună e că cineva poate veni* cu mine la concert. Dar nu oricum, fireşte, e cu schepsis. Ca să vă câştigaţi locul la concert, trebuie să scrieţi pe blogul vostru (sau la comentarii, aici), un text care să pornească de la ideea We Come ONE. De dragoste, comunitate, societate… voi alegeţi! Tot aşa cum câştigătorul va fi ales de mine, în mod subiectiv şi nedemocratic şi va fi anunţat vineri la ora 12! :)

* dar asta numai după ce mergem, în aceeaşi seară, la concertul Taxi, Mihai Mărgineanu şi Florin Chilian, concert organizat în cadrul campaniei pentru Selena Vlad. Vineri, pe 8 aprilie, de la ora 21, în Hard Rock Cafe.


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 06/04/2011 by ruxandra in category "Cântece şi încântări

3 COMMENTS :

 1. Pingback: #sweetlullaby: Ora la care scriu… « Gandul de dimineata

 2. By Laura on

  1. Pick me!
  (paranteza: Deci mi-o crescutara dioptria pin’ la stella si retur pina m-am prins unde scriu commentul! inchid paranteza)
  2. Pe linga punctul unu, doresc a-ti multumi pentru impartastirea informatiei, citita – ca sa vezi facut – exact cind m-am gindit eu sa scormonesc de prin tainite CDul audio cu Faithless Back to Mine mixat de Rollo si Sis’ Bliss!
  3. Te pup, pa, am de scris!

  Reply
 3. Pingback: Mellon Collie and the Sadness « 3fmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *