Pe când era lupul căţel, eu purtam ghiozdan iar politica autohtonă avea doar papion sau miros de trandafiri, în orice discotecă răsunau SNAP şi Technotronic iar pingelele aveau viaţă grea, fiincă dansul era, în fapt, o săritură bâţâită nesfărşită. Şi, mamă, ce mai dansam!

M-am întors în timp, în acel timp, aseară, la Fratelli Club, odată cu aniversarea zilei de naştere a bunului domnu JD, pentru prieteni, şi Jack Daniel’s pentru cei mai puţin degustaţi la compania bătrânului domn. Nu sunt un fan spirtoase şi, dacă e să fie, prefer Jagger cu lămâie (blasfemie!) sau calvados, dar domnul Jack are ceva special, totuşi, iar varianta Honey… well, deja vorbim despre preferinţe serioase aici!

Habar n-am ce se cânta acum 160 de ani, probabil că hiturile vremii erau interpretate la vreo pianină răguşită de prin saloon-urile americane. Aseară, însă, s-a cântat muzică din anii ’90, şi nu oricum, ci live, cu SNAP, Technotronic, Joey B. Ellis, Haddaway, C&C Music Factory, Turbo B şi Coolio. Ei au cântat, la fel, serios!, chiar la fel ca atunci când îi ascultam pe casete, iar noi am dansat tot ca atunci. Mă rog, cei care atunci dansam, că în gaşca de aseară erau şi unii care abia învăţau să meargă acu’ 20 de ani :D

A fost una dintre cele mai tari petreceri chiar dacă antibioticele luate pentru dintele netrebnic nu doar că nu m-au vindecat dar nici nu m-au lăsat să consum din licoarea aniversată! Aproape toţi artiştii meseriaşi de care spuneam mai sus sunt pe scenă şi în seara asta, tot la Fratelli, aşa că dacă n-aveţi alte planuri dar aveţi nostalgii şi, mai ales, îl apreciaţi pe Mr. Jack, go, go, go (and Like)! Şi beţi şi pentru mine un păhărel :)

PS Consumaţi responsabil, da? Sau iresponsabil, ok, dar nu vă urcaţi la volan după aia!

Share: