September 19

USL: unanimitatea soluţiei lipsă

Abia s-a înfiinţat oficial şi a anunţat “lovitura anului în politică” (dacă e să mă iau după Realitatea) şi unanimitatea lor socio-conservator-liberală scârţâie pe ici, pe colo, mai precis prin zona conservatoare. Pe scurt, deşi anunţată cu maxim de tam-tam, susţinerea candidaturii lui Oprescu la Primăria Capitalei nu se bucură chiar de “completă unanimitate” deşi asta a declarat C. Antonescu la conferinţa de presă.

Vai! Dar ce s-a întâmplat?! Ei bine, Preşedintele PC, Daniel sau Costel smth, că nu mi-am bătut capul să reţin, a ieşit public să spună că pe ei, pe PC, adică, nu i-a întrebat nimeni şi nici nu îl susţin pe Oprescu fiindcă îl vor pe Piedone. O să trec zâmbind peste nesăbuinţa admiterii, în public, cât e de “important” PC pe scena politică autohtonă, dar nu pot să nu remarc prima fisură (publică) în aşa-zisa unanimitate a USL.

Personal, aş vota pe oricine mai puţin pe Oprescu fiindcă mi se pare genul care începe 1000 de chestii şi nu termină nimic. PDL ar face bine să nu mai vină cu Buldogul, că nu e suficient de popular, dar sper să propună o soluţie mai bună. Nu de alta, dar eu mă duc la vot!

PS Nu doar că USL are o problemă cu comunicarea internă, dar are una şi cu cea externă: singurul site pe care l-a găsit google, http://www.uniuneasocialliberala.com, e neoficial.

PS


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 19/09/2011 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!", "texte de tot râsu'

3 COMMENTS :

 1. Pingback: Poporul are partid! « Pandora's | Blog la feminin

 2. By mastic on

  Felicitari pentru intentia de a vota, aceste ganduri sunt din ce in ce mai rare la oameni.
  Sper sa te duci sa votezi chiar daca nu-ti va placea vreun candidat sau altul, doar asa sa pastram cat mai redus procentul vadimistilor, becalistilor, voiculestilor, poate dispar naibii astia odata sa nu-i mai aud.
  Erau morti politic unii dintre ei, cine i-a adus inapoi si apoi se dau pretentiosi cu politica, pai inteelctualii care cica nu voteaza ca n-au cu cine. Ei nu zau, n-ai cu cine, nu te pricepi sa iei un zar cu tine si sa dai la sorti sis a voyezi pe unul acolo, pe oricare, si daca sortii sunt ironici si ti-l scot in cale tocmai pe vadimist, baga formula… iesi afara chiar dumneat-a. Si gata, am scapat de ei. Daca astia mai spalati pe cap nu stiu sa faca diferenta intre politicieni, ce asteptari si pretentii sa mai ai la ceilalti votanti.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   votez, am votat de fiecare data si mi se pare putinul lucru pe care pot sa’l fac. daca nu votez, mi se pare ca n’as avea dreptul sa ma plang.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *