Iată că e din nou seară de gală la Hollywood, iar vedetele din toată lumea se adună pentru cea de a 69-a ediţie a Globurilor de Aur, eveniment ce are loc la Bevery Hills Hilton şi despre ale cărui pregătiri am scris deja în seara asta, găsiţi aici mai multe detalii şi fotografii.

Am o cană mare cu ness, şi destul rămas în borcan, dacă e nevoie, ţigări şi chiar am reuit să aţipesc o oră după amiază, printre transmisiile de la “revoluţie” ale televiziunilor de ştiri. Dar să uităm, măcar pentru câteva ore, poveştile triste din România şi să ne concentrăm pe strălucirea şi fastul covorului roşu pe care, în aproximativ jumătate de oră, vor începe să păşească vedetele întregii lumi!

Printre primii sosiţi se află Sharon Osbourne:

Owly Images

şi Kelly Osbourne

Claire Danes

Şi, iată şi câştigătorii :)

Ei, plicurile cu numele câştigătorilor. Cătuşele sunt ornate cu diamante!

Iat-o şi pe Amanda Peet, e încântătoare în Marc Jacobs!

Şi Julianna Marguilies, nominalizată pentru rolul ei din The Good Wife (sper să câştige, îmi place foarte tare serialul ăla!!!)

Şi Nicole Richie, desigur, nu putea lipsi de la un asemenea party!

Între timp a sosit şi George Clooney, se aud ţipete de femei din public. Ricky Gervais, prezentatorul, unul controversat pentru glumele pe care le face, cam nesărate, era intervievat fix în acel moment, a întrebat candid: “George Clooney who?!”

Iată-l şi pe Uggie, căţelul care “joacă” în Artistul, şi pentru care stăpânul şi dresorul lui a făcut o adevărată campanie susţinând că ar fi trebuie să fie nominalizat, în ciuda speciei din care face parte şi a faptului că, fireşte, în cazul în care ar fi câştigat (!), n-ar fi putut rosti un discurs inteligibil. Un alintat, după cum se poate vedea!

Şi Sarah Michelle Gellar e pe covorul roşu. Oare sperie vampirii? Eu zic că are şanse! Rochia poartă semnătura lui Monique Lhuillier. Soţiorul Freddie Prinze jr. n-o însoţeşte.

Amuzanta Zooey Deschanel anunţă pe contul ei de Twitter că poartă o rochie de seară pe covorul roşu, dar unghiile ei au îmbrăcat un tuxido :)

Iat-o şi pe Octavia Spencer (Minny în “The Help”), una dintre favoritele mele la premii. E prima dată când păşeşte pe covorul roşu de la Globurile de Aur şi e emoţionată. Poartă Tadashi Shoji.

Zooey Deschanel în Prada, împreună cu sora ei, Emily.

Iat-o şi pe Sofia Vergara, în Vera Wang, şi cu garda de corp pe lângă ea, fiindcă poartă bijuterii foarte scumpe:

Steve Buscemi e prezent şi el la ceremonie. A cam îmbătrânit.. :(

Owly Images

Weee! Urlete, ţipete, femei leşinate, bărbaţi înnebuniţi! Au păşit pe covorul roşu Brad şi Angelina! Brad a coborât din maşină şi i-a deschis uşa nevesti-sii! Gentleman like! Bravo lui! Sau bravo ei?! :)

Aşa, la prima vedere, până aflu cine a îmbrăcat-o şi apar şi fotografii, pare împăiată. S-o vedem la prim plan, zic. Poftim, îmi menţin părerea!

Owly Images

Brad (tuxido de la Ferragamo) e rănit la un picior şi are baston, bietul de el. După câteva declaraţii scurte la E!, Brad a fost interpelat de cineva şi s-a întors un pic cu spatele la partenera lui. Angelina a aşteptat şi pozat fix patru secunde până i-a pus finuţ mâna pe umăr. E destul de clar cine-i cocoş în familia Brangelina :)

Charlize Theron, cu un decolteu curajos şi cu laringită. Poartă Dior Couture şi bijuterii Cartier. Ce părere aveţi? Mi se pare superbă!

Owly Images

Iată-l şi pe Morgan Freeman, câţtigătorul premiului Cecil deMille din acest an:

Owly Images

OMG, Selma Hayek are o rochie Gucci care concurează costumul Xenei, doar că fusta e lungă. Brrr! Şi nici rochia lui Mary J. Blige nu e prea reuşită cu fulgii aia, başca nu mi se pare c-o avanajează. Brrr de două ori!

Tocmai au apărut Harrison Ford împreună cu slăbătura de nevastă-sa, Calista Flockhard.

Tilda Swinton are cele mai dubioase ţinute pe covorul roşu. Iat-o pe cea de la această ediţie a Globurilor:

 
Owly Images

Iat-o şi pe Viola Davis, Aibilee din “The Help”, a schimbat uniforma de servitoare cu o rochie de seară!

Reese Witherspoon n-a avut timp să treacă pe la coafor.

Owly Images

şi Meryl Streep:

Owly Images

Madonna în Vivienne Westwood. Nu mă dau în vânt după rochie, dar trebuie să recunosc faptul că Madonna arată foarte bine! E nominalizată în seara asta.

Owly Images

Leonardoooo! S-a mai împlinit şi el un pic!

Owly Images

Emma Stone, Skeeter în “The Help”, arată şi ea foarte bine în seara asta. Povesteşte că a avut nevoie de multă documentare pentru rolul ei din film.

Owly Images

Jessica Alba în Gucci, arată nemaipomenit! Bijuterii de la Bulgari.

Owly Images

Între timp una dintre vedetele prezente pe covorul roşu a spus că poartă Maria Lucia Hohan, dar nu ştiu cine era, că nu eram atentă la declaraţii. Şi nici n-a spus că e o creatoare din România. Oricum, e ceva!

Elle McPherson, in Zack Posse, care spune că partea favorită a corpului ei e inima (în sensul de suflet) şi că face tot felul de lucruri pentru a se menţine în formă. Eu zic că reuşeşte foarte bine! Are 47 de ani!

Share: