Super senzaţia muzicii pop a anilor ’80 a murit în această noapte, într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Ştirea a fost confirmată de o sursă oficială din staff-ul artistei. Avea 48 de ani şi, deocamdată, cauzele morţii nu au fost făcute publice.

I-am ascultat muzica, îmi place vocea ei şi îmi pare rău că, după o carieră de succes, problemele personale n-au lăsat-o să revină în top: Când am decis să devin cântăreaţă, mama mea m-a avertizat c’o să fiu singură, spunea, într-un interviu mai vechi cea care este, conform Guiness Book, cea mai premiată artistă din lume: 2 Emmy Awards, 6 Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards, dintr-un total de peste 400 de premii şi distincţii. De asemenea, “I Will Always Love You” a mai stabilit câteva premiere şi recorduri la vremea lansării sale. Şi a fost şi o femeie foarte frumoasă!

Sper să nu înceapa lumea şi de data asta că era o drogată şi vai de capul ei. Hai să respectăm ce-a reuşit să facă în viaţă, că nu e puţin, şi ce rămâne în urma ei, şi să ne pară rău, poate, că n-a apucat să ne bucure şi cu alte cântece.

Fiica ei, Bobbi Kristina, are doar 19 ani. Sigur că presa de scandal nu se va abţine, dar oare cum i-o fi acestui copil să-şi piardă mama şi să mai şi citească mizerii despre ea cu ocazia asta? Sper să depăşească cu bine momentul ăsta trist şi să nu uite că mama ei a fost o super artistă care a încântat o lume întreagă şi că trebuie să fie mândră de ea!

Share: