Luna martie din calendarul Super Fete o are ca protagonistă pe Andreea Barangha (Twitter/Fb), cea care mi-a trimis, special pentru voi, nu un singur obicei sănătos ci … două (mulţumesc!), asta pe lângă cel din calendar, în care spune că nu poate adormi, seara, fără să citească măcar câteva pagini dintr-o carte, unul pe care, de altfel, îl practic şi eu.

Care sunt celelalte obiceiuri sănătoase ale Andreei? Ei bine, iată-le:

Un alt obicei sanatos este exercitiul sinceritatii. Cu cei din jur, dar mai ales cu tine. Observ oamenii si cu privirea mea umila vad cum in fiecare se creeaza iluzia existentei lui. Asa cum si eu bajbai in propia-mi realitate creata din ganduri, aparente si dorinte, mai mari sau mai mici. Si atunci incepi lupta cu tine insuti si cu insistenta, gasesti erorile din mintea ta. Usor, usor, vei renunta sa te minti si atunci nu-ti va mi fi teama nici de tine, nici de oameni sau de viata :)

Andreea Barangha from razvanbb on Vimeo.

Stii de ce e bine sa ascultam muzica clasica? Pentru ca cineva mi-a spus o poveste si am vrut sa o cred. Se pare ca s-a demonstrate stiintific ca sunetele create de instrumentele muzica, intr-o ordine geniala a notelor, fac ca moleculele de apa sa se miste foarte calm, lin, ordonat, in timp ce sunetele haotice genereaza acelasi haos in compozitia apei. Iar cum organismul uman este mare parte apa, se dovedeste a fi destul de simplu sa gasesti linistea pentru cateva momente :)

O explicatie foarte interesantă asta cu muzica clasică şi, de ce nu?, un argument pentru cei care ascultă doar muzica mai… zvăpăiată! Andreea e fana iaurturilor de băut şi, desigur, acesta este şi produsul ei preferat de la Activia.

Calendarul Super Fete este un proiect Cristi Şerb în parteneriat cu Activia şi F64.

Share: