Aseară Heineken a prezentat listele cu cei mai “dateable” domni şi bloggeri de pe la noi, într-un eveniment care a avut şi aplauze şi magie şi doi prezentatori de soi: Cristina Bazavan şi Andi Moisescu. Şi, fireşte, Heineken la discreţie.

Mi-a plăcut campania asta, fiindcă deşi e despre bere şi bărbaţi, Heineken nu uită că în ecuaţia asta contează şi părerea doamnelor. Care, da, aşa cum am mai scris, pot fi şi chiar sunt, şi ele, consumatoare de bere! WTG! Apropo de asta, de azi, berea cu serenadă!

Top trei vedete sunt Marius Moga (3) – serios?! Fetele vor să iasă cu Moga?! De ce?!, apoi Florin Piersic jr (2) – rebelul de serviciu care a anunţat că ţi-a făcut blog, îl găsiţi aici! şi, în fine, Horia Brenciu – the winner şi unul dintre puţinii aflaţi în topul autohton cu care chiar cred că ar fi funny o întâlnire. Fireşte, dacă-ţi mai rămâne timp (doar) cu el după ce se termină coada fanelor care şi-ar cere autografe şi “Horia, fă o poză cu mine!”

Mi s-a părut foarte tare că violonistul Alexandru Tomescu, ştiţi voi, muzică clasică, om serios, a ieşit pe locul patru, înaintea unor frumuşei gen Radu Vâlcan sau Răzvan “îţi mai aduci aminte” Fodor şi nu pricep cum de a intrat în topul ăsta un tip simpatic în realitate, dar căruia Pro-ul i-a rezervat mai degrabă roluri de poliţitul cel rău, adică Mihai Petre. Adică nu-mi dau seama dacă a fost votat pentru că e drăguţ şi elegant sau pentru rolul lui de jurat afurisit :) A! şi mi-a plăcut speech-ul lui Dragoş.

La bloggeri, clasamentul final a arătat aşa:

10. Cosmin Tudoran
9. Mircea Mester
8. Tudor Popa
7. Bogdan Epure
6. Razvan Dragos
5. Cristi Dorombach
4. Toma Nicolau
3. Adrian Monoranu
2. Ionut Bunescu
1. Andi Moisescu

şi, cu toate că, personal, aş mai fi schimbat ceva pe la clasament, pe ici, pe colo, e incontestabil, majoritatea a decis: aceştia sunt cei mai dateable bloggers! Restul e… trafic şi poziţionare, înţeleg, în funcţie de Bistriţa! :))

După asta, cine a mai avut rădare, a rămas să vadă Moneyball. Dar, despre cum joacă Brad Pitt ca să merite nominalizarea la Oscar, într-un post separat! Ah! Cristina spune că i-ar plăcea să iasă cu Bardem, locul 1 în clasamentul internaţional. Ei bine, dacă aş avea de ales, eu aş ieşi cu locul 3: Robert Downey jr. Rrrrrrr!

Share: