Nu ştiu cum, dar azi am dat de-o grămadă de ştiri care mi-au atras atenţia şi cum nu am vreme sa scriu despre fiecare în parte, iată colecţia:

Malev, linia aeriana ungară, în faliment după 66 de ani de activitate. Nici Spanair nu se simte prea bine.

Vântu, condamnat la închisoare cu executare pentru şantaj. Ca şi în cazul Adrian Năstase, decizia nu e definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Evenimentul zilei revine la bulina roşie. Nostalgii…

Partidul verde cere impozitarea silicoanelor. Life in plastic may not be so fanastic, after all!

Teo Trandafir a demisionat din funcţia de deputat prin intermediul unei scrisori deschise. Motivele invocate au fost legate de sănătate. Fosta parlamentară are un singur proiect de lege, cel al timbrului cultural, şi trei luări de cuvânt dintre care una a fost cu ocazia depunerii jurământului de credinţă. Aş zice că cetăţenii sectorului 4 n-au pierdut cine ştie ce.

Suntem mai puţini cu vreo două milioane, împărţiţi, aproximativ egal, la oraşe şi sate. Mai mulţi la oraşe. Nişte urbani şi nişte civilizaţi, ce să mai vorbim! Apropo de asta, cică 88,6% români şi doar 3,2% romi.

24 de decese în România din cauza frigului şi ce recomandă Ministerul Sănătăţii. Printre altele, evitarea consumului băuturilor alcoolice. Aparent, îngrijitorii maimuţelor de la un Zoo din Kazahstan nu ştiu de asta, aşa că-şi răsfaţă protejatele cu vin fiert ca să reziste mai bine la temperaturile reduse.

Slayer, din nou în România, pe 4 iunie, la Arenele Romane.

ONU a declarat că foametea din Somalia este, în mod oficial, terminată, dar că 2,3 milioane de somalezi au nevoie în continuare de asistenţă din acest punct de vedere. Între timp, UNICEF a anunţat, săptămâna trecută, că 500.000 de copii din Yemen sunt subnutriţi şi ar putea muri sau avea probleme fizice şi psihice din această cauză.

Copii din Yemen (foto)

 

Share: