Madonna a lansat cel mai recent videoclip al său, unul în care revine la imaginea de sex simbol care a consacrat-o via Vogue şi Erotica. Cel mai recent album al artistei, MDNA, care urmează să fie lansat peste două zile, este primul care nu este asociat cu Warner Bros. Records ci cu Live Nation Entertainment. Titlul albumului reprezintă, fireşte numele artistei, dar este şi o abreviere pentru DNA of M(adonna).

Primul extras pe single a fost deja lansat în februarie featuring Nicki Minaj şi se numeşte Gimme All Your Luvin, probabil că îl cunoaşteţi deja. Dar să revenim la proaspăt lansatul videoclip, Girl Gone Wild, care arată o Madonna reinventată – pentru a câta oară, deja! – fresh, sexy, hot şi… alb negru, şi este regizat de Mert Alas şi Marcus Piggott, doi fotografi de modă şi mai vechi colaboratori ai lui Material Girl.

Its official! I need to move. I need to sweat. I need to make new music! Music I can dance to. I’m on the lookout for the maddest, sickest, most badass people to collaborate with. I’m just saying – acesta este mesajul afişat la finele lui 2010 pe pagina de facebook a Madonnei prin care aceasta îşi anunţa intenţiile cu privire la noul album.

Mi se pare super incredibil felul în care Madonna a reuşit să se reinventeze de-a lungul anilor, de la Holliday, extras de pe primul album, prin Like a Virgin şi Like a Prayer, de la imaginea prostituatei la imaginea simbolului naţional (Evita). Are 53 de ani!!!

 

Share: