July 30

Avem aur olimpic la tir!

Avem aur olimpic, în a treia zi în care România concurează! La tir (puşcă cu aer comprimat, 10m), prin Alin Moldoveanu! Care, în calificări, a egalat şi recordul olimpic. Sunt mândră de sportivii români şi aş vrea să conteze mai mult pentru toată lumea participarea şi rezultatele noastre la Jocurile Olimpice de la Londra decât participarea şi rezultatele la referendum!

Alin are 29 de ani şi e albsolvent de psihologie, lucru despre care spune că îi e foarte util în practicarea (cu succes, iată!) acestei discipline sportive, “pur psihică” (de aici), şi care câştigă “un picuţ peste salariul mediu pe economie”. Are sens să vă spun că un parlamentar are mult mai mult? Cred că nu.

Pentru performanţa de astăzi, Alin a câştigat aurul olimpic, admiraţia românilor şi un Megane Latitude. Sper că toate acestea compensează zecile de ore de antrenament! Bravo, Alin!

foto


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 30/07/2012 by ruxandra in category "JO2012

3 COMMENTS :

  1. By Flori on

    Recunoasterea talentului si rasplatirea la adevarata valoare (nu mizeria de bani care le sunt oferiti) ar putea compensa zecile de ore de antrenament.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *