July 10

Concurs pentru tine şi prietena ta cea mai bună

Fiecare dintre noi are prieteni. Mai multi, mai buni sau mai puţin buni, fiecare după cum ne e felul şi după cum… merităm! Dar, cu siguranţă, sunt câţiva oameni, nu prea mulţi, care sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă cu tine, alături de care poţi să râzi să să plângi deopotrivă, iar unul dintre aceştia e şi prietena ta cea mai bună, cea care îţi ştie secretele, bucuriile, iubirile, cea care a fost lângă tine şi la bine şi la greu şi alături de care ai făcut atâtea năzbâtii!

Ei, pentru voi două, Cinema City are program special joi seară, la avanpremiera “Caut prieten pentru sfârşitul lumii“, una la care se vând deja bilete. Pe lângă faptul că poţi vedea filmul înaintea tuturor (sic!), organizatorii au pus la cale şi o mulţime de surprize pentru tine şi prietena ta, după cum poţi vedea mai jos:

Eu am o invitaţie dublă pentru tine şi prietena ta la acest eveniment, la Cinema City Cotroceni (click pe imagine să vezi programul), unde vă aşteaptă, după cum spuneam, o mulţime de alinturi.

Concursul se încheie joi, la ora 11, când anunţ câştigătoarea, iar pentru a căpăta invitaţia aş vrea să-mi spuneţi care e cea mai importantă calitate a prietenilor voştri :)

Iată şi trailerul filmului:

Update: Laura Ducu e cea care merge diseara la film si alinturi cu prietena ei, dupa cum s’au pronuntat prietenii mei de pe FB… wait, Laura nu poate merge. Alina, esti prin preajma? :)


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 10/07/2012 by ruxandra in category "Filme

11 COMMENTS :

 1. By Cristina on

  Cu prietena mea cea mai buna nu ma vad atat de des pe cat as vrea, insa faptul ca, atunci cand ne vedem, povestim ore in sir…ma face sa-mi para rau ca ziua nu are 48 de ore. Suntem pe aceeasi lungime de unda si nu ne-am simtit niciodata incomod una cu alta. De fapt asta am apreciat la prieteni, apropierea si sprijinul reciproc. Sper sa castig invitatia si sa ne rasfatam imreuna la o seara a fetelor. O zi buna.

  Reply
 2. By claudia chiru on

  Cristina reuseste sa coloreze negrul in roz.

  Reply
 3. By Alina on

  si uite asa m-am holbat eu 15 minute la penultimul paragraf incercand sa gasesc cea mai importanta calitate. I-am luat pe rand si pe toti la un loc si n-am reusit sa gasesc doar una pentru ca fiecare are ceva al lui, care-l face sa completeze grupul. Doar ca toti sunt super oameni care vor sa fie bine in jurul nostru si se implica foarte mult pentru ca acest lucru sa fie posibil.

  Reply
 4. By Marlena on

  Mi-am dorit dintotdeauna sa particip la un concurs de impletituri… Pick me, pick me!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   ai prea multe prietene din care sa alegi, o sa’ti fie prea greu, nu poti sa’ti fac una ca asta, marleno! :)

   Reply
 5. By Laura on

  Cea mai importanta calitate a celor mai buni prieteni?… Pe bune de nu-s un geniu in ceea ce priveste gasitul raspunsurilor la orice tip de intrebari, insa aceasta nu ar putea sa aiba unul exact. Sunt AICI, ACUM. Au fost aici si ieri si stiu ca vor fi aici si maine. Asta ar putea fi cea mai importanta calitate a lor. Faptul ca sunt AI MEI si ii port in suflet , indiferent de cate file zboara din oricate calendare, ii face sa fie CEI MAI CEI.

  Reply
 6. By Flori on

  Aici raspunsul este simplu. Imi ador prietena pentru ca imi citeste vibratiile vocii, tonul si gesturile. Din doua cuvinte banale ea a inteles ce ma zbuciuma si stie sa imi aline tumultul interior. Nu trebuie sa ma plang de o problema, sa argumentez sa explic la nesfarsit ca sa ma fac inteleasa. Ea stie fara ca eu sa deschid gura.

  Reply
 7. By neaca liviu on

  cea mai importanta calitate a iubitei mele e bunatatea si de aici apare si modestia, felul ei unic de a-mi multumii si modul frumos de a se darui total si fara menajamente

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   ma bucur pentru tine, pentru voi, dar sa stii ca acest concurs e incheiat de ceva vreme, da? :)

   Reply
 8. By Bianca on

  Suntem compatibile, ceea ce ne determina sa avem o prietenie unica!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *