Fiecare dintre noi are prieteni. Mai multi, mai buni sau mai puţin buni, fiecare după cum ne e felul şi după cum… merităm! Dar, cu siguranţă, sunt câţiva oameni, nu prea mulţi, care sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă cu tine, alături de care poţi să râzi să să plângi deopotrivă, iar unul dintre aceştia e şi prietena ta cea mai bună, cea care îţi ştie secretele, bucuriile, iubirile, cea care a fost lângă tine şi la bine şi la greu şi alături de care ai făcut atâtea năzbâtii!

Ei, pentru voi două, Cinema City are program special joi seară, la avanpremiera “Caut prieten pentru sfârşitul lumii“, una la care se vând deja bilete. Pe lângă faptul că poţi vedea filmul înaintea tuturor (sic!), organizatorii au pus la cale şi o mulţime de surprize pentru tine şi prietena ta, după cum poţi vedea mai jos:

Eu am o invitaţie dublă pentru tine şi prietena ta la acest eveniment, la Cinema City Cotroceni (click pe imagine să vezi programul), unde vă aşteaptă, după cum spuneam, o mulţime de alinturi.

Concursul se încheie joi, la ora 11, când anunţ câştigătoarea, iar pentru a căpăta invitaţia aş vrea să-mi spuneţi care e cea mai importantă calitate a prietenilor voştri :)

Iată şi trailerul filmului:

Update: Laura Ducu e cea care merge diseara la film si alinturi cu prietena ei, dupa cum s’au pronuntat prietenii mei de pe FB… wait, Laura nu poate merge. Alina, esti prin preajma? :)

Share: