… lansat exclusiv pe bloguri, azi, la miezul zilei. De ce această lansare, am întrebat, cu toate că ştiu că cei de la byron au mai făcut isprăvi legate de blogosferă. Iulia, PR-ul lor, zice aşa:

Am ales varianta asta pentru lansarea clipului in primul rand pentru ca ne doream ceva iesit din comun. Sa-l publicam pur si simplu pe Youtube ar fi fost un pic banal, de difuzat pe la televizor nu a prea putut fi vorba din pacate, asa ca ne-am gandit sa facem ceva distractiv cu ajutorul fanilor si, prin extensie, al tuturor celor dispusi sa ia parte la mica noastra joaca. Aici ne-a ajutat si Chinezu, alaturi de care am cristalizat ideea si cu care ne-am gandit care ar fi cea mai buna metoda de punere in practica.
Apoi, si lansarea pe radio de saptamana trecuta a piesei Road Trip a venit cam din senin, am anuntat-o doar cu cateva ore inainte ca sa stie lumea sa fie pe faza. Ne-am gandit ca ar fi tare ca si videoclipul sa apara tot asa din senin pe Internet, peste tot in acelasi timp. Sau, in sfarsit, in cat mai multe locuri cu putinta. 

Iată şi videoclipul cu pricina, instagramish, aşa:

Mie îmi place tare, pentru cheful şi dorul de ducă. Drum bun, aş mai adăuga! :)

Share: