Am ţinut cu Julie. A ieşit Julie. Brenciu i-a ales foarte bine piesele, Julie are voce, prezenţă, zâmbet şi sper să aibă o carieră muzicală mai bună decât are Ştefan Stan, precedentul câştigător, până acum.

Şi o notă mare pentru români pentru că au pus pe primele două locuri o tânără de culoare cu, evident, cea mai bună voce din finală, şi un român de etnie maghiară, a doua cea mai bună voce din finală! Bravo, sunt foarte plăcut surprinsă! Mai ales că favoriţii mei la genul ăsta de competiţii nu câştigă niciodată! :)


Update de aici: MULTUMESC, asadar, tuturor celor care mi-au udat obrajii… Pro-ului c-a preluat formatul asta si m-a ales ca jurat, echipei mele de 14 elevi care m-a ales ca antrenor, Monei Segall, unicului Pavel Bartos, formidabilului Andi Moisescu, lui Natzis si baietilor lui din trupa, fetei care-mi aducea de fiecare data morcovii la rulota, baletului de senzatie, intregii echipe de productie, sunetului si celor de la lumina, fetelor din backing, orchestrei mele bestiale cu care am forfecat toate piesele posibile de pe youtube, familiei mele adorabile care mi-a suportat toti nervii, stuff-ului meu de la HB MEDIA ENTERTAINMENT mereu in stare de alerta, lui JULIE, fara de care postul asta lung n-avea pic de… culoare si fara indoiala, VOUA, VOUA celor care ati dat acestui concurs, prin zecile de mii de voturi din finala, o valoare internationala :-)

sursa foto

Share: