După nenumărate amenzi, trageri de mânecă, urechi, admonestări şi întreruperi de emisie, cu unanimitate de voturi, CNA a luat astăzi decizia de a retrage licenţa OTV. Cu alte cuvinte, Dan Diaconescu rămâne fără micuţa lui televiziune de garsonieră! Şi, dacă în mod normal, ştirea asta m-ar fi înveselit, acum nu (mai) e cazul. Raul a fost făcut.

Ar fi bine, dacă nu ar fi tardiv, în sensul în care PPDD a intrat în Parlament iar OTV a lansat trendul discuţiilor nesfârşite la televizor, moda nonsubiectelor şi a lui Senzaţional VEZI AICI, pe care îl întreţin acum toate celelalte televiziuni de ştiri şi presa în general.

“Chiar daca OTV va disparea, adevaratii sustinatori ai domnului Dan vor fi cu el pana la capat” – este comentariul celui care a postat aceasta poza pe un forum.

Nu în ultimul rând, ar fi fost bine dacă CNA ar fi retras licenţa OTV pentru mizeriile petrecute pe post, dar nu! Decizia a fost luată ca urmare a faptului că OTV nu şi-a achitat amenzi care datează încă din 2009, deci de patru ani. Fix cât mandatele pe care le-a obţinut partidul cu cravată mov care, odată aflat în Parlament, vă pupă fix pe suflet în timp ce pe membrilor săi li se rupe:  ştiu că vor găsi soluţii pentru propagandă cu mult înainte de următoarele alegeri!

Cf Legii Audiovizualului, CNA putea retrage licenţa OTV la şase luni după neplata primei amenzi, aşa că nu vă bucuraţi: ştirea asta nu reprezintă un pas către normalitate, îmi pare rău că trebuie s-o spun. E doar o nouă mostră de incompenteţă şi toleranţă a CNA-ului.

sursa

Share: