Când s-a făcut pasul de la un milion de dolari la un milion de like-uri?! În Indecent Proposal*, Demi zice că nu poţi să cumperi oameni. Ştim cu toţii cum a decurs povestea mai departe şi, între timp, am mai aflat că aproximativ oricine şi orice are un preţ.

Şi să nu-mi veniţi cu predici de genul “Eu nu”. Vă garantez că, puşi în circumstanţele corecte, şi voi aveţi un preţ – poate chiar ăla pe care îl primiţi ca să mergeţi la job în zilele în care nu aveţi chef de asta, de exemplu.  Nu e neapărat vorba despre sex, se poate şi mai dramatic – vezi seria Saw.

Şi, 20 de ani mai târziu, Catherine acceptă să facă sex pentru un milion de Like-uri. Am înţeles faza cu fetiţele care-şi doreau un căţel, a fost drăgălaşă, dar asta, în ciuda tenului acneic al lui Petter, nu mi se pare chiar înduioşătoare, iar comentariile… Vai!

Eu tot mai sper că a fost un experiment, un trolling reuşit, că cei doi chiar sunt împreună şi au făcut mişto de tot internetul, inclusiv de ideea “Like and Share“! Altfel, Facebook – helping people and brands fuck since 2004 nu mai sună atât de apetisant pentru Promoted Posts, parcă.

În fine, s-a bifat şi asta. Ce urmează?! “Dacă nu daţi un milion de Likes mă arunc de pe pod”?!

* şi asta e ficţiune, nu realitate!

UPDATE: a fost o glumă, zice Petter, care e prieten cu Catherine încă de când erau copii şi n-au nici o treabă, romantic vorbind. Puştiul de 20 de ani a mai spus că nu se aştepta la o asemenea reacţie şi că, la o adică pe el nu l-ar deranja să onoreze pariul, dar probabil Catherine ar avea ceva împotriva acestei idei :)

Share: