Campari tocmai a anuntat vedeta cu care a lucrat (deja!) imaginile pentru calendarul său tradiţional, ediţia 2014, şi este vorba de una dintre preferatele mele, Uma Thurman!
Dacă 2013, calendarul Campari s-a concentrat pe superstiţii populare cu ajutorul Penelopei Cruz (superbă şi ea, minunate şi fotografiile!), acum e rândul sărbătorilor din diferite ţări şi culturi să fie prezentate lunar, sub titlul Worldwide Celebrations!

july

Luna iulie 2013 în calendarul Campari

Fotograful, Koto Bolofo, este, de asemenea, cunoscut (şi premiat) pentru portretele sale, un african care a studiat în Anglia şi acum trăieşte în Franţa, un adevărat “cetăţean al lumii”:  Pasiunea celor de la Campari de a crea constant imagini puternice şi frapante pentru renumitul lor calendar se potriveşte perfect cu ceea ce încerc eu să fac prin munca mea. Să lucrez la acest proiect cu o actriţă frumoasă şi talentată precum Uma Thurman a fost, de asemenea, o onoare, şi mi-a oferit oportunitatea de a mişca limitele acestui proiect şi de a surprinde pasiunea şi stilul pe care tema atât de inspirată a acestui an se concentrează.

Cât despre ce spune Uma cea minunată despre acest proiect, iată:

Şi două imagini de la Making of, courtesy of Oxygen PR

Campari Calendar 2014_(5)
Campari Calendar 2014_(8)

Share: