Ieri, poliţia din Stockton, un orăşel californian, a postat pe pagina sa de Facebook, fotografia unui băiat rău care a participat la mai multe atacuri armate, Jeremy Meeks, iar imaginea lui a devenit viral, pentru că răufăcătorul în cauză arată… uhm, bine! Aşa:  Jeremy Meeks
 Deloc rău, tre’ să recunoaştem. Poate că ar convinge nişte fete să bea un suc cu el, cu tot aranjamentul ăsta, niţel nebărbierit, ochi gri-albastru şi buze pline. Dar, nene, ăsta e un om care a ţinut o armă în mână, în mai multe rânduri, chiar, şi care, cu ea cu tot, a avut în program lucruri menţionate şi pedepsite în Codul Penal.

Zeci de mii de femei din toată lumea s-au apucat să suspine de dragul şi chiar de mila frumuşelului: e doar o chestie cu armele, ce mare lucru, zicea una! No shit! Dar dacă ceva glonţ din arma aia ajungea în cineva drag – sau în oricine, de fapt! – tot mai voiai închisă cu el în celulă?!

Omul are deja o pagină cu aproape 40k likes iar maică-sa a început o campanie prin care vrea să strângă 25.000 de dolari pentru procesul lui. Că băiatul ei, zice ea, e un îngeraş nevinovat, tată şi soţ şi om muncitor şi că a fost săltat din pricina tatuajelor – un stereotip! Iar lumea donează! Nu cine ştie ce, dar s-au strând deja 500 de dolari. Bine, băiatul ei a mai petrecut nouă ani la puşcărie, de model ce e, da’ cică între timp (care timp?!) s-a dat pe brazdă.

Oricum, nu asta e ideea, treaba lui, procesul lui. Dar care e problema cu toate femeile alea care spun că l-ar lua de bărbat, l-ar iubi, i-ar dărui orice şi totul?! Doar pentru că e drăguţ?!
Da, ne plac băieţii răi, în ideea că ne trebuie şi nouă câte o provocare, dar de aici şi până a scăpa din vedere că băiatul rău are ani de puşcărie la activ şi încă unii pe vine… zău aşa!

Până la urmă cât de răi trebuie să fie băieţii răi?!

 

Share: