October 9

Born to create drama

Nesimțirea și mojicia din politica autohtonă ating și depășesc, zilele astea, orice limită a bunul simț. Prin urmare, pe mine, pentru că îmi pasă,  mă apucă dracii în mod corespunzător și îmi vine să scriu numai despre cât de ticăloși sunt unii dintre actorii de pe scena politică autohtonă. N-o să fac asta, totuși, pentru că prefer să păstrez un ton optimist cu subiecte care să ne facă mai degrabă să zâmbim ori măcar, vorba aia, un cântec vesel să cântăm!  Prin urmare, azi ceva de zâmbit. Larg!

???Born to create drama” sunt două spoturi făcute pentru a promova competiția Young Director Awards din cadrul Cannes Lions, au luat premii, sunt făcute de TBWA Helsinki și sunt regizate de Rogier Hesp.

Ăsta e momentul ăla în care mă bucur că Maxine Jazz nu vorbește ci miaună. La câtă imaginație are când vine vorba să facă prostii, nu mă îndoiesc câtuși de puțin c-ar fi găsit soluții cel puțin la fel de creative pentru a mă face KO! După care ar fi ieșit la înaintare cu o mutră nevinovată! Și i-ar fi mers!

max new

PS Mulțumesc, CR, pentru filmulețe!


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 09/10/2014 by ruxandra in category "texte de tot râsu'

1 COMMENTS :

  1. By ?m on

    Heeey ,Pandora frumusica ,ce mai faci? am dat din intamplare de acest site.Vad ca tot razboinica ai ramas si ca incerci sa schimbi putin mentalitatea maimutelor de a se comporta in societate civilizat.E greu ,stiu.Sper ca esti iubita,fericita si ai parte si de lucruri minunate in viata ta.Am fost in Gartsia mou si a fost minunat .M-am intors in RRO in tara in care nu te plicitisesti niciodata :-)))) Si chiar nu ma plicitisesc ci ma minunez de caaaat de ”fascinanata si minunata” poate fi Rromania .
    Aftho!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *