October 8

Familistul divorțat și investitoarea falimentară

Cred că asistăm la cea mai mizerabilă campanie electorală pentru președinție și aproape că nu trece o zi fără declarații suficient de suculente… dar care demonstrează că ori nu avem consultanți buni materie comunicare politică ori candidații sunt atât de convinși că e bine ce fac de capul lor încât nu vor (să asculte de) consultanți.

Dar Gabi Firea nu e de ieri, de azi, în meseria cu vorbele. Poetă, jurnalistă, fostă purtătoare de cuvânt a guverului și moderatoare TV, ai zice că știe instinctiv ce e ok să scoată pe gură și ce nu. fie că vorbește în calitate de purtătoare de vorbe a campaniei prezidențiale PSD sau ca simplu cetățean. Și, când colo, ce să vezi?! Nu știe!

Astfel, doamna vorbitoare l-a atacat ieri pe Iohannis, susținând că Ponta e un bun familist, în timp ce primarul Sibiului n-ar fi, pe motiv că primul are copii, iar celălalt n-are! Dincolo de mojicia punerii pe tapet a unor aspecte care nu au nici o legătură cu atribuțiile unui președinte, Ponta a fost atat de familist încât are un divorț la activ și, deși nu s-a căsătorit cu Daciana decât peste un an, gurile rele spun că ea ar fi fost motivul despărțirii! Iar Iliescu, tatăl lor în PSD și, din păcate și (fost) tatăl nostru în România, n-are nici el copii. Pe el de ce nu-l critică, ha?!

sursa
sursa foto

Dar asta nu e tot. Interpretând după bunul plac o declarație a contracandidatului lui Ponta, Firea l-a acuzat pe Iohannis că pune mai mult preț pe investiția în imobiliare decât pe educația copiilor (care copii dacă n-are?!?). Acuma nu știu exact câte proprietăți imobiliare are Gabi VFP, dar ce știu sigur e că investiția ei în educația unuia dintre copiii săi* a dus la un rezultat minunat al acestuia la Bac: nota 1.2 la Română, 5.15 la Istorie și 3.6 la Sociologie.

Sigur, pentru publicul larg, căscător de gură la toate prostiile și minciunile livrate de PSD în campania asta discrepanța între realitate și cine ce spune nu e nici vizibilă și nici relevantă. Dar trebuie să admiteți că unele dintre încercările de prosteală sunt chiar… proaste!

* Tudor Firea a luat totuși Bacul, în toamnă, cu media 6,73. Pentru pretențiile mamei lui, mi se pare și târziu și puțin!


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 08/10/2014 by ruxandra in category "PR sau piar", "ţara mea de d'oh!

16 COMMENTS :

 1. By tudor CeMerita on

  Adevaru-i ca Iohannis are 3 case si 3 apartamente pe cand Ponta (doar) 1 casa si 3 apartamente iar Firea 3 case si… 10 terenuri. Mare diferenta intre ei. Dar… pe cand primul justifica averea pe seama faptului ca nu a avut cheltuieli mari (nu a avut copii), ceilalti cum le justifica?

  Reply
 2. By Ovidiu on

  Daca nu ma insel, Pandele escalada muntele lui Venus-Firea cand sotul ei inca nu murise ;)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   si eu sper sa nu iasa ponta, altfel ne asteapta cinci ani in care o sa traim din ce in ce mai rau in timp ce o sa ni se spuna ca traim din ce in ce mai bine.

   Reply
 3. By Ady on

  Ma intreb cand o sa dea dovada de maturitate acesti politicieni si sa nu se mai comporte ca niste copii de gradinita.
  .

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   cand majoritatea romanilor o sa dea, de asemenea, aceleasi dovezi. oamenii needucati dar cocosati de griji nu pot produce alte tipuri de leaderi…

   Reply
 4. By Ady on

  Da pentru ca noi ne cramponom de detalii cu cine se culca Gabi cat de inalt e Boc de Basescu cai chior, etc.acestea fiind luate din media si nu cerem competenta ,locuri de munca mai nou ne vrea dl. Ponta si fara bac, deci ne duce inapoi in loc sa evoluam, pentru a ne manevra cum vrea el, asa-i avem conducatorii care ii meritam.Fiecare om are defectele lui nimeni nu-i perfect ,ei ne dau ceea ce vrem noi iluzia unui trai mai bun fara munca si sacrificii ceea ce nu este posibil.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   vezi cati asistati sociali sunt si cati o freaca pe salarii mari pe la stat si o sa vezi ca e democratie. dar nu pentru catei.. :(

   Reply
   1. By Ady on

    Tatal meu avea o vorba pe timpul lui era un destept la un sat acuma ii invers dar nu-i asta problema, problema e ca prin destept el se referea la hot si smecher ,deci asta ar explica si faptul ca nu putem avea un trai mai bun pentru ca oriunde te duci dai peste smecheri de toate varstele si toate studiile si daca stai la un rand imposibil sa nu se bage 4 , 5 persoane in fata, cel mai banal ex.

   2. By ruxandra (Post author) on

    da, se baga. dar se baga doar daca tu ii lasi sa se bage. eu nu’i las.

 5. Pingback: Plecați voi din țara mea, mă! - The Anne-Marie

 6. By Gabriel Dragan on

  As vrea sa citez aici din Cartea Eclesiastu lui Solomon:
  “Am vazut tot ce se face sub soare, si iata ca totul este desertaciune si goana dupa vant ! Ce este stramb nu se poate indrepta, si ce lipseste nu poate fi trecut la numar.???
  Problema e ca nu stim care e solutia :(

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *