October 21

Nelămurirea zilei

Am văzut ieri la Bogdana Dobre pe blog link către un studiu IRES și, deși nu are legătură cu politica, am extras de acolo plăcinta rezultată în urma uneia dintre întrebări pentru că m-a nelămurit teribil o chestie. Asta e plăcinta:

directie
Deci, anul trecut, când a fost făcută cercetarea, 72% dintre români credeau că direcția în care se duce țara e greșită. Cu PSD în primării și parlament și Ponta premier, da? Și atunci cum naiba se face că sondajele îl dau tot pe Ponta câștigător în cursa pentru președinție? Cum? Cum, dacă trei sferturi din populație consideră că ne ducem în cap cu ăștia tot pe ăștia vor să-i voteze?!

Nu fac parte dintre cei care cred că românii sunt o nație de proști din ăia cu IQ foarte jos, dar cred că suntem o nație de needucați și ne e lene să gândim dincolo de găleata și kilu’ de făină primite azi și pe care, vai!, tot noi le vom plăti, întreit, probabil, mâine. Dar, chiar și așa, nu mi se pare un motiv suficient. Trebuie să mai fie și altceva în afară de veșnica și trista șpagă electorală.

Mai sunt aproximativ zece zile până în primul tur iar campania lui veve e plină de minciuni ca asta de aici. Și altele, multe altele. Pe care oamenii le cred. Oameni care locuiesc, ici-colea, în țara asta. Și nu se uită, frate, toți la Antena 3, zău așa, și nu sunt toți imbecili, pe bune!

Eu nu înțeleg, dar poate știți voi de ce, în ciuda faptului că sunt nemulțumiți de ce se întâmplă în România, românii tind să voteze aceiași maimuțoi evident mincinoși și evident corupți. Deci?


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 21/10/2014 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

4 COMMENTS :

 1. By Pareri Razlete on

  Pai a scazut CAS-ul, a marit pensiile si salariile bugetarilor, ce nu vedeti ce bine o ducem? Numai VV e bun… el e unicul. Oda lui.

  Reply
 2. By Motorhead on

  Asa cum Diaconescu a prostit lumea ( si multi au crezut ), asa prosteste si Ponta. Mi se pare ca au cam acelasi public tinta. Din pacate, cei mai vulnerabili si indoctrinabili. Vorba lui Lapusneanu: prosti, dar multi!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   nu’s prosti, eu nu cred teoria asta. indobitociti, ingenunchiati, poate, dar prosti nu

   Reply
 3. By Lucian Mustață on

  În momentul în care disputa se duce în declarații și fiecare om politic (aici avem roluri principale VV și Traian Băsescu) aruncă cu mocirlă, oamenii vulnerabili devin confuzi. Și care are argumente mai puternice, câștigă. Bănuiesc că susținătorii lui Ponta din categoria asta de “proști” consideră că țara merge în direcția greșită din cauza lui Băsescu, păi nu e el președintele țării?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *