Acum câțiva ani am fost la un training intensiv de îngrijire susținut de specialiștii de la Farmec, în frunte cu minunata doamna Jofi* – al cărei fan am devenit atunci! Din discuțiile despre ce produse sunt potrivite pentru ce tipuri de piele, ten, păr, scalp, au rezultat întrebări după întrebări. De altfel, la câte bloggerițe am fost în alea trei zile la respectiva întâlnire cred că s-au adunat lejer măcar 100 de întrebări. La care doamna Jofi și echipa au răspuns cu explicații amănunțite, fără ezitare.

M-am gândit că-s norcoasă pentru că pot să aflu atâtea lucruri despre cum să-mi îngrijesc mai bine pielea sau părul de la cineva cu atâta experiență în domeniu, și nu așa, oricum, ci cu bază științifică. Între timp, însă, răspunsurile specialiștilor de la Farmec nu mai sunt doar pentru cei mai norocoși ci pentru toată lumea.

Mi se pare admirabil cum o companie de mărimea asta se preocupă să răspundă la absolut toate întrebările pe care le primesc via pagina Sfatul Specialistului. Despre produse, ingrediente, propuneri de la consumatori, și nu e ca și cum fiecare produs de pe site are propriile descrieri și explicații detaliate despre acțiune sau răspunsuri la întrebări! Vă recomand să ???răsfoiți??? paginile cu intrebări fiindcă s-ar putea să vă intereseze unele răspunsuri – consumatorii adresează întrebări foarte detaliate, de genul am tenul ???așa și așa, ce produs pot să folosesc seara ca să scap de problema cutare???.

farmec

Și dacă tot vorbim despre un lucru bun pe care Farmec îl face pentru clienți, pe lângă celelalte de care am mai tot vorbit, acum au o nouă promoție, miercurea, una surpriză, valabilă doar în respectiva zi a săptămânii, unde te poți aștepta ca produsele să aibă reduceri substanțiale. Asta pe lângă promoția deja știută, cea în care consumatorii votează ce produse doresc să aibă reducerea de 25% la cumpărăturile online! Nu e rău deloc!

*doamna Jofi e numele sub care toată lumea o cunoaște pe ing. Sofia Irimie, sefa laboratului de cercetare de la Farmec, parte din companie de aproape patru decenii, și cu care am un interviu aici.

Share: