Când ești freelancer (toată lumea crede că) poți să-ți faci programul după propriul tău plac și fiecare zi e, mai mult sau mai puțin, un fel de dolce far niente. Te trezesti, o arzi pe net, mai muncești un pic, ieși la o plimbare, o mai arzi un pic pe net, mai trimiți un mail, mai citești o carte, ieși la o bere (moka, desigur, că ești și blogger), vii acasă, dormi până târziu a doua zi. Și nu e așa. Oh, de fapt nu e deloc așa, fiindcă freelancerul, practic, nu prea pleacă acasă când se termină programul fiindcă el nu are un program care să se termine!

Prin urmare, abia aștept perioada relaxată a sărbătorilor de iarnă să lenevesc pe canapea ca o pisică, cu cărți și filme. Sigur că o să fie și latopul pe-acolo, sigur că o să mai și lucrez una-alta, dar tot urmează câteva zile fără termene limită. Și multe filme tematice, chiar și Home Alone, orice îmi dă un reset și mă pregătește pentru anul care vine!

Am un serial nou la care plănuiesc să mă aduc la zi, Flash and Bone se cheamă în original, mi-a fost recomandat de cineva în care am încredere, prin urmare abia aștept să-l văd – e despre viața într-o renumită companie americană de balet. E pe HBO, dar deja la episodul 4 sau 5, așa că o să trebuiască să recuperez un pic via HBO GO – bine că am abonament!

Și pentru că tot m-am interesat ce mai găsesc bun de văzut pentru pauza de sărbători, am văzut că n programul din decembrie vin Birman, a must-see în opinia mea, și Cum să-ți dresezi dragonul 2, iar unul dintre preferatele mele. Le-am văzut pe amândouă anul trecut, la cinema, așa că revederea nu e prea curând ca să nu știu că voi descoperi chestii noi care să mă încânte. Ceea ve vă doresc și vouă!

Și pentru că e încă un text din seria prilejuită de aniversarea blogului, am, desigur, și un concurs cu un set frumos de daruri de la HBO România, în ton cu tema de anul ăsta, a mea, nu a lor, tonul face muzica: două căști, unele mari și unele mici, o boxă stereo, portabilă, un rucsac pe care mi-ar fi plăcut să-l păstrez pentru mine, atât e de mișto!, trei notesuri și un acumulator de 5000 mAh, să fie tot vreo două încărcări complete de telefon.

hbo

Pentru a le primi, aștept de la voi recomandări de seriale și/sau să-mi spuneți care e filmul vostru preferat, din toate timpurile, și de ce.

Aveți vreme până miercuri, 16 decembrie, la ora 20. Spor la comentat!

Share: