Mereu m-am gândit că, de fapt, plăcerea de a dărui nu este, cu adevărat, o formă de generozitate ci un soi de mic egoism. Știu, nu sună prea măgulitor, dar e atât de fain să faci bucurii celor de care îți pasă! Și nu e neapărat nevoie să fie ceva cu super valoare ci și lucruri simbolice, cele care îți arată că te-ai gândit la dăruit și că îți pasă, că ai vrut să-i faci o bucurie.

Și, da, îmi place să fac daruri prietenilor, inclusiv pentru că mă bucură și pe mine bucuria lor.

Suntem în 10 decembrie și s-a intrat în linie dreaptă cu pregătirea cadourilor pentru Crăciun. Încă nu e panică, dar, curând, o să fie! Ați făcut listele? Ați ales darurile? Știți ce și cui?

Eu, aproape ca niciodată, am comandat principalul dar de anul ăsta din septembrie. Nu pot să spun, desigur, despre ce e vorba, dar sunt super încântată și știu că și destinatarii vor fi. E vorba de ceva ce primesc prietenii mei, plus câte un mic extra, personalizat pentru fiecare, acolo unde e vorba de copii cuminți, haha!
(vă arăt după sărbători)

Dar, dacă n-aș fi comandat deja, o idee bună de mix-uri s-ar fi putut dovedi și propunerile de casete-cadou de la Farmec. Aveau câteva și până acum, dar cu ocazia acestor sărbători și-au diversificat oferta într-un mod mai mult decât mulțumitor, atât pentru domni cât și pentru doamne.

Iar acum casetele-cadou conțin câte un produs în plus, chiar din gama de care aparțin. Astfel la cele Happiness (preferatele mele) primiți, în funcție de fruct (afină, caisă, zmeură), câte un produs complementar. Iar prețurile sunt mai mult decât decente pentru calitatea produsului și ambalajul pregătit perfect pentru a fi oferit.

cadouri

Mai mult, tratează diferite (eventuale) probleme, de la rid la acnee, curățire în profunzime, îngrijirea părului și, desigur, nu lipsește nici caseta cu, probabil, cel mai faimos produs al companiei, laptele Doina, însoțit de crema mai nou lansată – apropo, e genul pe care poți să-l porți mereu în geantă, bună la orice, de la ten la mâini, coate și, în extremis, pantofi!

Darul perfect pentru amice, colege, vecini, mama, unchi și mătuși.

CONCURS

Am pentru voi, desigur, patru casete-cadou de la Farmec. Probabil n-o să vă îndurați să le dați mai departe, dar e treaba voastră ce faceți cu ele! Sunt cele două pentru domni, una din gama Happiness, la alegere între cele trei, și una Gerovital H3, la alegere între cele patru existente.

Ca de obicei, în schimb, voi o poveste. Una despre cel mai inspirat cadou primit sau dăruit! Aveți vreme până marți, 15 decembrie, la ora 12!

Share: