Încă nu s-a terminat lansarea și am primit pe mail comunicatul cu detaliile despre cele două noi telefoane de la Samsung: Galaxy S7 și Galaxy S7 edge. În timp ce încă mă uit la evenimentul de lansare, transmis live via YT și pe site-ul producătorului – GJ, The Practice! În plus, o inovație mică și la transmisie: scena e în mijlocul sălii și, dacă vrei, poți alege din mai multe unghiuri, așa că ai o privire de 360 de grade asupra lansării, comod, de-acasă.

Sunt fan Samsung dar, mai mult de-atât, m-am uitat ca PR la eveniment, curioasă care e povestea și cum se livrează. Flawless, cam ăsta ar fi cuvântul. Plus Mark Zuckerberg, as special guest!
Cu alte cuvinte, deși folosesc as we speak un S6 Edge, de care sunt complet sedusă, felul în care au fost prezentate cele două noi telefoane mă fac să vreau, desigur, varianta nouă!
Dar, înainte de detalii, un moment pentru nostalgici:

Nu mai este despre mai mare ci mai potrivit cu nevoile și cu felul în care folosim telefonul, cu faptul că acesta a devenit o parte din noi și că nu trebuie doar să arate bine, ci să se și simtă bine în mână. Și, pentru că adesea nu ne limităm doar la a ne folosi telefonul atunci când îl folosim, e important să poată fi manevrat cu o singură mână. Prin urmare, sticlă 3D și metal, 5,1 și 5,5 inci, patru variante de culoare.

noile galaxy
În plus, baterii mai mari, încărcare mai rapidă și slot de micro SD care, pe unele piețe, poate deveni slot pentru un al doilea SIM. Memorie mai mare. Always-on display, cu ecran customizabil, ca să nu mai bagi parola de fiecare dată când vrei să vezi cât e ceasul sau dacă ai vreun apel ratat. Au îmbunătățit și edge-ul, poți avea mai multe informații și știri de acolo. Și sunt rezistente la apă: 30 de minute la adâncimea de un metru și jumătate.

Camera: au imbunătățit focusul și calitatea imaginilor in condiții de lumină slabă – explică mai in detaliu Dragoș Asaftei AICI.

Galaxy S7 și S7 edge dispun de o cameră foto performantă cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima cameră de acest fel disponibilă pe un smartphone. Aceasta oferă imagini mai clare și mai definite, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Datorită tehnologiei revoluționare Dual Pixel, a lentilelor mai luminoase cu apertură mai largă și pixelilor mai mari, camera dispune de o viteză de declanșare mai rapidă și de o funcție autofocus mai precisă, chiar și în scenarii cu lumină redusă. Noul mod Motion Panorama permite realizarea fotografiilor de tip panoramă cu elemente mobile, oferind o experiență vizuală captivantă.

Și asta:

Game Launcher, o nouă funcție creată pentru pasionații de jocuri mobile, le permite utilizatorilor să gestioneze consumul bateriei și să reducă numărul de notificări afișate. În plus, aceștia își pot înregistra experiența de gaming sau își pot partaja ecranul pentru a se juca cu alți utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 și S7 edge le oferă utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu cerințe grafice ridicate păstrând un consum redus al bateriei.

Smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge vor putea fi achiziționate începând cu 11 martie*, dar utilizatorii din Europa beneficiază de opțiunea de pre-comandă încă de astăzi – e valabilă și în România. Utilizatorii europeni care vor face pre-comandă pentru unul din modele Galaxy S7 sau S7 edge înainte de 5 martie vor primi dispozitivele începând cu 8 martie pentru a beneficia primii de cea mai nouă experiență mobilă Samsung Galaxy. De asemenea, vor primi și un dispozitiv Samsung Gear VR, de care se pot bucura alături de noul lor smartphone Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge.

Și, desigur, n-au uitat nici de accesorii dedicate – le puteți descoperi aici.

Unde îl puteți (pre)comanda în România:
(în măsura în care primesc această informație)

Primii care au comunicat că le au în precomandă sunt cei de la Flanco, la prețul de 3299,9 pentru S7, respectiv 3699,9 pentru S7 edge.

Vodafone: Incepand din data de 21 februarie, ora 21:00, noile Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge vor fi disponibile la pre-comanda pe site-ul Vodafone Romania, in reteaua de magazine proprii si in reteaua partenerilor.

Noile terminale de la Samsung – GALAXY S7 si GALAXY S7 edge – vor putea fi achizionate de la Vodafone Romania in varianta de memorie de 32 GB, pe doua culori: negru si auriu. La fiecare pre-comanda, clientii vor primi, in plus, un Samsung Gear VR, in limita stocului disponibil.

Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

* Ce chestie! Pe 12 e ziua mea, ca să vezi! :))

Share: