Cred că ediția asta de PR Forum a fost cea mai mișto de până acum. Asta, sau amintirea celorlalte s-a mai estompat, deh, nici (unii dintre) noi nu mai suntem chiar foarte tineri și cu memoria intactă la purtător.
Dar chiar a fost mișto!

Și prin prisma informațiilor la care mai tinerii participanți au avut acces  – și sper, chiar sper!, ca astfel de evenimente și prezentările din cadrul lor să vă facă să vă îndrăgostiți de PR, pentru că nu se poate să faci cu adevărat bine meseria asta dacă nu-ți place la nebunie, dacă n-o faci cu drag și cu chef, cu poftă! – dar mai ales fiindcă a fost un vibe fain printre speakeri, cei cu un pic mai multă experiență, care au ani de campanii și ani de evenimente împreună la activ.

Parcă mai mult ca niciodată am simțit (sau vreau eu să fiu extrem de optimistă într-o zi care nu ne dă, la nivel mondial, zic, motive de optimism) că totuși există mortarul ăla care leagă oamenii dintr-un domeniu și-i face să devină o industrie – sau poate că doar am avut eu parte de interlocutori mișto în discuțiile informale. Majoritatea, șefi de agenții.

pr forum

Dincolo de optimismul meu na(t)iv și de speranțele că interesele industriei se pot coagula dincolo de interesele individuale (indiferent că vorbim de agenții, freelanceri sau clienți), astăzi a fost o zi în care am simțit că există mai mult decât un numitor comun și o maturizare care mă bucură.

Prin urmare, nota 10, Cristi Manafu, că te străduiești să aduni în fiecare an oameni relevanți, nota 10 agențiilor și companiilor care suțin PR Forum, și nota 10 și participanțior, dar cu minus, fiindcă tot n-au învățat să se prezinte când pun întrebări și fiindcă tot mi se pare că nu sunt suficient de proactivi, de curioși, nu sunt suficient de entuziaști să profite de ocazia de a avea în fața lor, buni de luat la întrebări, niște oameni care, cu bune și cu rele, au bus bazele ăstei industrii la noi.

Iar discuțiile și poveștile de la cina cu unii dintre speakeri, inclusiv cei străini, au fost o adevărată plăcere!

Ce-ar mai fi de zis? A! La mulți ani, Oana! :)

Share: