Iată că și veștile bune pot veni la pachet uneori. După rezultatul de ieri, IKEA anunță că a adus și în România colecția dedicată animalelor de companie căței și pisici!
LURVIG este o colecție creată în colaborare cu designeri iubitori de animale și medici veterinari autorizați, concepută pentru a ajuta zi de zi în toate aspectele vieții alături de pisici și/sau căței.

„În ziua de astăzi animalele de companie fac parte din familie și sunt prezente în tot mai multe locuințe. Dacă privim către competitori, foarte puțini de pe piață abordează acest domeniu din perspectiva design-ului de interior,??? spune Peter Bondesson, project leader al colecției LURVIG, IKEA of Sweden.

În condițiile în care aproape o treime din bucureșteni (cât pe ce să fie cvorum!) declară că au animale de companie, mi se pare că IKEA face o mișcare super smart cu colecția asta și cu filosofia ideii în sine. Mobilierul de căței și pisici are culori care se ???pupă??? cu ăla de oameni și chiar un pat pentru pisici care se integrează perfect în etajera KALLAX și versiunea în miniatură a uneia dintre canapelele lor*, replicată pentru animale – cea pe care șade șoricățelul din poză:

Colecția, în realizarea căreia au fost implicați și medici veterinari, va include paturi pentru câini și căsuțe pentru pisici, pături și perne, boluri, jucării, dar și zgărzi, lese și o perie pentru îngrijire, vedeți mai multe aici.

* întâmplător, fix aia pe care stau eu acum și scriu textul ăsta, în varianta human, desigur. Mă gândesc să-i iau lui Max varianta pisicească, în ideea că poate nu se mai lăfăie (și umple de blană) canapeaua MEA ci pe a ei! Sigur, tot eu trebuie să adun după ea, dar măcar o să fie o suprafață mai mică!

Și dacă v-ați uitat la filmul de mai sus, iată și cum l-au făcut:

Share: