February 12

A murit Whitney Houston

Super senzaţia muzicii pop a anilor ’80 a murit în această noapte, într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Ştirea a fost confirmată de o sursă oficială din staff-ul artistei. Avea 48 de ani şi, deocamdată, cauzele morţii nu au fost făcute publice.

I-am ascultat muzica, îmi place vocea ei şi îmi pare rău că, după o carieră de succes, problemele personale n-au lăsat-o să revină în top: Când am decis să devin cântăreaţă, mama mea m-a avertizat c’o să fiu singură, spunea, într-un interviu mai vechi cea care este, conform Guiness Book, cea mai premiată artistă din lume: 2 Emmy Awards, 6 Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards, dintr-un total de peste 400 de premii şi distincţii. De asemenea, “I Will Always Love You” a mai stabilit câteva premiere şi recorduri la vremea lansării sale. Şi a fost şi o femeie foarte frumoasă!

Sper să nu înceapa lumea şi de data asta că era o drogată şi vai de capul ei. Hai să respectăm ce-a reuşit să facă în viaţă, că nu e puţin, şi ce rămâne în urma ei, şi să ne pară rău, poate, că n-a apucat să ne bucure şi cu alte cântece.

Fiica ei, Bobbi Kristina, are doar 19 ani. Sigur că presa de scandal nu se va abţine, dar oare cum i-o fi acestui copil să-şi piardă mama şi să mai şi citească mizerii despre ea cu ocazia asta? Sper să depăşească cu bine momentul ăsta trist şi să nu uite că mama ei a fost o super artistă care a încântat o lume întreagă şi că trebuie să fie mândră de ea!


Tags:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12/02/2012 by ruxandra in category "ganduri printre randuri

7 COMMENTS :

 1. By dojo on

  Din pacate maica-sa nu a mai fost maica-sa de niste ani buni, doar o narcomana ce nu mai reusea sa-si gaseasca echilibrul. Si e pacat, pentru ca a avut talent cu carul si o cariera excelenta. Se pare insa ca nu e usor pentru toti sa se adapteze la o viata de vedeta.

  Reply
 2. By Bia on

  mereu cand cineva moare ma gandesc: o fi mama cuiva, tatal cuiva, fiul sau fiica cuiva, iubita/iubitul cuiva… si nu pot sa nu ma gandesc la ce simt cei care au ramas.
  in plus, in cazul de fata a fost artistul adorat de mii de oameni, pacat, pacat, pacat, poate au iubit-o si o iubesc altii mai mult decat s-a iubit ea.
  repet, pacat!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   bia, asa cum am scris si cand am murit amy, nu e usor sa te descurci cu atatea premii, cu atata succes, cu atat mai mult cu cat pe scena esti idol, iar acasa te bate bobby brown de’ti suna grammy-ul in cap!
   de asemenea, nu cred ca e usor sa stii ca reflectoarele sunt in mod constant indreptate asupra ta, orice’ai face. daca n’ai nervii super tari, tentatia de a evada intr’o dimensiune mai fericita cu ajutorul drogurilor este, cred, foarte mare!

   Reply
 3. By tequila on

  “doar o narcomana ce nu mai reusea sa-si gaseasca echilibrul” – si totusi narcomanii sunt si ei oameni, cine stie ce era in sufletul si in mintea ei, cu ce “demoni” a avut de-a face…Mie personal “viata de vedeta” imi pare grea, sa misuni prin lumea aceea plina de tot felul si sa dai totodata ce este mai bun din tine… :D

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   de aceeasi parere. si chiar si pentru noi, nu e mai bine sa ne bucuram de muzica si vocea ei decat sa facem speculatii despre cum a murit? ce mai conteaza asta acum?

   Reply
 4. By Alexander on

  Nu pot spune ca am fost un mare fan asa cum probabil au fost milioanele care nu au ratat nici un album, clip, concert. Dar sunt un om sensibil si mi-au dat lacrimile sincer la auzul vestii. Si mi-a parut rau si pentru sufletul celor care nu au putut spune decat “pentru cine a fost o surpriza la cum era in ultimii 10 ani?” Nu putem fi chiar de piatra, zic eu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *