Program super încărcat pe finalul ăsta de săptămână, cu petreceri, ieşiri la aer şi, desigur, cu Webstock, unul dintre cele mai aşteptate evenimente anuale ale industriei de comunicare online. Dar asta numai după ce o să-l serbăm cum se cuvine pe venerabilul Mr. Daniel’s. Jack Daniel’s, într-o petrecere de poveste cum numai el ştie să facă!

După noaptea nebună de party urmează, însă, Webstock, cu multe surprize, şi la care trebuie să ajungem devreme or else!, după cum zice Cristi Manafu, ză fazăr of Evensys, vinovat de încă o ediţie Webstock la care se adună şi se vor premia bloggeri din toată ţara. În caz că nu ajungeţi, o să rataţi un speech cel puţin inspiraţional de la Eduard Novak, medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice din acest an, căruia, apropo, puteţi să-i lăsaţi un gând bun la Chinezu. Care e şi el vorbitor mâine, alături de mulţi oameni de bine din lista asta, şi de Cetin pe care, dacă nu greşesc, cred că-l văd prima dată ca speaker – le-am dat şi link, vedeţi, ca să-i încurajez! :))

În afară de conferinţă şi workshops (greu de decis, din nou, dacă mă duc la cel despre pro blogging sau cel despre social media professionals), se mai pregătesc şi nişte concursuri de la partenerii evenimentului, mult-aşteptatele premii şi, ei, bine, da, un party. Deci o altă noapte albă!

E greu, vă spun, e tare greu! :)

PS Azi, până la 23.59, orice carte de la Editura ALL are reducere de 50%  – să nu ziceţi că n-aţi ştiut!

Share: