Mie nu-mi place prea tare muzica de clubăreală, prefer cântece, vorba aia!, dar la White Sensation m-am dus, cu toate riscurile auditive, fiindcă mi se pare mişto ideea de party în spaţiu atât de mare şi de oameni îmbrăcaţi toţi în alb! Nu mă aşteptam chiar să mă distrez, dar aşa a fost, am dansat, am pozat, am cântat şi mi-a plăcut!

E de la sine inţeles, deci, că mă bucur să aud că White Sensation revine în România, de data asta cu cel mai nou show, The Source of Light, pe 6 aprilie 2013, tot la Romexpo, by Events.  Incepand de miercuri, 12 decembrie, ora 10, biletele vor fi disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro şi există şi un presale, de la 260 la 190 de lei.

Dance4Life

Cu ocazia asta am aflat că există şi o fundaţie Sensation, se cheamă Dance4Life, care luptă împotriva SIDA, aşa că o parte din banii plătiţi pe fiecare bilet se duc la această fundaţie, dublaţi de organizator. Sunt nişte statitici cam triste acolo, n-ar strica să vă uitaţi niţel.

Share: