A fost o săptămână complicată dar frumoasă, asta cu darurile pentru voi, dar, pentru că meritaţi, iaca, am făcut-o! Aniverarea a doi ani de printreranduri a adus, zilnic, cadouri şi provocări pentru cititori, şi tot ce pot să vă spun că e nu sunt ultimele concursuri aici, pe blog, de anul ăsta, mai urmează cel puţin două! Dar să nu anticipăm! Deocamdată, pentru cei care au aterizat mai târziu pe blog, facem o recapitulare, fiindcă mai puteţi încă să câştigaţi darurile săptămânii aniversare, până duminică, 16 decembrie, inclusiv, după cum urmează:

În prima zi ne-am amintit despre cum vorbesc despre noi mâinile noastre, iar darurile au venit de la Farmec şi sunt destinate, normal!, îngrijirii mâinilor! Puteţi participa până astăzi, 10 decembrie, inclusiv, şi trebuie să-mi spuneţi care e produsul vostru favorit de la Farmec!

Marţi, în a doua zi, am vorbit despre pantofi şi v-am povestit de ce cred eu că noi, fetele, iubim atât de mult pantofii – ni se trage de la basmul cu Cenuşăreasa, vă spun! Premiile vin de la Redd’s în cutii frumoase, iar pentru ca să fie ale voastre aştept, până mâine, 11 decembrie inclusiv, idei de shopping de pantofi! Că Moşul e ocupat, aşa că trebuie să primească indicaţii speciale!

Miercuri v-am propus să vorbim despre Crăciun şi cum ne împodobim sufletul şi casa cu ocazia acestei sărbători, iar darul pentru voi constă într-un pachet maaaaaare, mare!, cu globui şi decoraţiuni de la IKEA! Dacă le vreţi, puteţi să-mi spuneţi, până miercuri, 12 decembrie, inclusiv, care era jucăria voastră preferată în copilărie!

Joi a fost ziua cărţilor printrerânduri, cu trei edituri prestigioase, All, Nemira şi Univers, care dăruiesc, pentru trei citititori, trei pachete cu câte trei cărţi fiecare! Iar eu v-am rugat să vă amintiţi, până joi, 13 decembrie, inclusiv, care este cartea preferată a copilăriei voastre! Şi am făcut, fireşte, şi trei recomandări de lectură, că altfel nici nu se putea: ăsta e un blog personal! :)

Vineri, când nici măcar nu eram acasă, v-am întrebat cum s-ar numi romanul inspirat de viaţa voastră de până acum pentru a primi darurile zilei: două pachete formate din cartea Căutătorii de poveşti şi o agendă frumoasă de la Colour – beautiful things, fix pentru a vă scrie şi voi poveştile voastre! Sau, cine ştie, romanul vieţii! Până vineri, 14 decembrie, încă puteţi comenta şi primi aceste daruri!

Sâmbătă a fost cam urâţel afară astfel încât mi s-a părut util să vă dau bani de numărat, să vă jucaţi cu ei, să vă luaţi proprietăţi şi case de lux pe străzi celebre cu ajutorul noului joc Monopoly Millionaire, mai ales că duminică, a doua zi, ştiam că vin darurile de la Porsche România! Mai în joacă, mai în serios, până sâmbătă, 15 decembrie, vă aştept comentariile în care să-mi povestiţi care sunt primele trei lucruri pe care le-aţi face dacă aţi câştiga un milion la loto!

În fine, duminică, în ultima zi a săptămânii aniversare, am vorbit despre campanii de marketing pentru maşini, mai ales de cea făcută de creatorii Golf 7, cu David Gahan de la Depeche Mode în prim plan, şi o idee foarte mişto de promovare: ONE THING. V-am rugat să-mi spuneţi – şi rămâne valabil până duminică, 16 decembrie, inclusiv, care e locul în care v-aţi plăcea să trăiţi de acum şi până la adânci bătrâneţi! Premiile, oferite de Porsche România,  constau în trei snow gliders  şi trei super cărţi de brand pentru Golf 7, adevărate bijuterii, atât la conţinut cât şi la grafică, cadouri ideale, aş zice, pentru orice pasionat de branding, design, marketing, comunicare şi, fireşte, maşini!

Nu le-am numărat aşa că nu ştiu câte sunt, ci doar că le ofer cu drag ca semn de mulţumire că reveniţi aici în fiecare zi, pentru comentarii şi aprecieri şi, da, tras de mânecă atunci când e cazul! Încă puteţi comenta, încă le puteţi primi înainte de Crăciun, daruri pentru voi ori cei dragi vouă! Şi n-aş vrea să termin aceată recapitulare aniversară fără să mulţumesc mult partenerilor mei – companii şi agenţii, dar mai ales oameni faini! – care au fost de acord că sunteţi cei mai grozavi cititori şi m-au ajutat să vă răsplătesc pentru asta!

Gata! :)

Share: