February 7

Fetelor, ne acoperim şi noi, da?!

Citit printre rânduri – şi nu prea! – cam aşa ar suna mesajul pe care reţeaua CBS l-a transmis, întru trimitere mai departe, către vedete, organizatorilor Premiilor Grammy. Ceremonia are loc duminică, iar CBS transmite live de la Staples Center (LA), şi, în loc să exulte cu gândul la invitatele care au chef să se dea în stambă pe covorul roşu mai mult golaşe decât îmbrăcate, le-a rugat pe acestea să facă ce-or face dar să nu-şi mai arate, mă scuzaţi, fesele, sânii şi altele, după cum se vede mai jos:

Thong type costumes are problematic. Please avoid exposing bare fleshy under curves of the buttocks and buttock crack. Bare sides or under curvature of the breasts is also problematic. Please avoid sheer see-through clothing that could  possibly expose female breast nipples. Please be sure the genital region is adequately covered so that there is no visible “puffy” bare skin exposure.

Orice televiziune de la noi ar fi ţopăit de fericire la gândul că are şansa de a transmite si rerereretransmite vreun centimetru de piele indecent expusă – VEZI AICI cum s-a îmbrăcat Cutărica la Premiile Grammy – dar băieţii ăştia de la Dpt. Standards and Practices (un fel de CNA intern al reţelei, şi nu există doar la CBS ci şi în alte reţele mari!) consideră că premiile constituie suficient entertainment.

Cumva, au dreptate, fiindcă, de-a lungul timpului, au fost vedete care au fost destul de generoase în a-şi expune nurii pe covorul roşu de la Grammy. De văzut, însă, dacă se vor conforma la această a 55-a ediţie a premiilor!

Şi câteva motive :D

Rihanna, 2011
Fergie, 2012
Tony Braxton, 2001
Lady Gaga, 2010

Găsiţi mai multe aici.


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 07/02/2013 by ruxandra in category "De-ale fetelor

6 COMMENTS :

 1. By Claudia on

  Pe asta cu Toni Braxton n-o stiam… Ce-o fi fost in mintea ei sa se prezinte asa? De la Lady Gaga n-am asteptari: orice ar purta, chit ca e imbracata din cap pana in picioare va fi motiv de discutii.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   lady gaga, da, si nu pricep de ce tine neaparat la asta (remember the meat dress?), cand ea are super voce! iar braxton… ce sa zic. aia nu era rochie, era un costum de baie cu trena! :)

   Reply
 2. By Claudia on

  Eu am vazut un interviu cu ea si spunea ca se imbraca si face lucruri socante ca sa tina departe oamenii de viata ei personala: sa fie prea absorbiti de cum se imbraca si ce video a mai scos decat cu cine se iubeste sau ce face in timpul liber. Mi s-a parut chiar sanatoasa atitudinea ei, culmea!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   si mie. cica rochia de carne era un statement, ca nu e doar o bucata de carne. a mers, all right! :))

   Reply
 3. By cotos on

  Tb si not a lady G arata penibil in rochiile astea..Cred ca la noi tv ar fi platit vedetele sa apara aproape in pielea goala si daca se poate chiar si jegoase..Cica se vinde asta :))

  Reply
 4. Pingback: Metallica şi Lang Lang: ONE la Grammy | printreranduri.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *