Titlul ăsta mă face să mă gândesc la filmul ăla în care personajul lui Al Pacino inventase o vedetă numai şi numai din pixeli şi smart PR. Femeia nu exista, era o hologramă, dar devenise vedetă, adulată, câştiga premii, juca în filme, avea concerte. Filmul se cheamă S1mone, aveţi mai jos trailerul:

Sigur, în cazul evenimentului organizat mâine de Cristi Manafu şi echipa sa de la Evensys, nu e vorba de holograme ci de doamne, domniţe şi domni cu o prezenţă bine construită în online-ul autohton, oameni care au poveşti interesante de spus despre relaţia lor cu mediul digital şi nu numai:

DD
Mai mult decât atât, însă, e vorba de un eveniment care încearcă să atragă un pic mai mult atenţia asupra doamnelor şi domniţelor cu activitate serioasă în zona social media. Dincolo de premii, dincolo de campanii, sponsori, evenimente, parteneriate şi alte lucruri de genul ăsta, rămân, totuşi, poveştile şi talentul pe care divele digitale îl au la spus poveşti, la urnit munţii din loc, când şi dacă trebuie, la evenimente pline de creativitate, cu implicare şi seriozitate.

Un loc inedit pentru o conferinţă, dar foarte nimenit pentru Dive, oricum ar fi ele, Biavati, găzduieşte mâine, aşadar, un eveniment a cărui amploare, pe nişa asta, e o premieră: cu conferinţă, speakeri faini, Gală şi concert (Vunk). Şi, da, sunt şi eu nominalizată la ceva titlu, cu printre rândurile mele, chiar dacă am ezitat un pic când am acceptat nominalizarea, fiindcă – fără false modestii, că nu mă caracterizează! – ştiu că sunt doamne şi domniţe care au bloguri mai vechi şi, unele, mai citite decât e al meu.

Aşa că nu-mi ţineţi pumnii mie la Gală ci mai degrabă bucuraţi-vă că, iată, Divele Digitale vor avea un eveniment aşa fain dedicat lor! Sîc, Divii! :p

PS pe mine mă ia râsul când mă gândesc la mine-divă. Trebuie neapărat să încerc vreo câteva pose-uri de divă în oglindă şi să nu-mi uit pălăria şi ochelarii de soare acasă. Ăsta e secretul, ştiu eu!

Share: