July 10

Ruşinică, Libertatea!

Libertatea titrează pe prima pagină de azi “stirea” de importanţă naţională potrivit căreia Cristian Gog a dat ţeapă la o cârciumă din Mamaia.

gog

Da? E clar. A plecat fără să achite nota de plată. Ce urât din partea lui, nu-i aşa?

Articolul a apărut, desigur, şi în ediţia online a fiţuicii. Aşa am aflat că, de fapt, redactorii nu ştiau dacă Gog chiar a dispărut fără să achite ci aveau doar declaraţiile unui oarecare Alex de la cârciuma cu pricina, una al cărei nume a fost menţionat de vreo două ori  – e posibil ca totul să fie o măgărie publicitară.

Declaraţiile acestui Alex au fost suficiente pentru ca un cotidian să publice o asemenea acuzaţie pe prima pagină pe post de fapt, fără ca măcar să dea acuzatului posibilitatea de a-şi spune punctul de vedere.

Care, punct de vedere, există: Cristian Gog nu era în Mamaia ci undeva lângă Cluj, are şi poze în sensul ăsta, şi a explicat totul pe contul său de FB.

FB gog
Ce fac cei de la Libertatea ca să rezolve problema? Păi publică online o notiţă al cărei titlu e “Ce spune Cristian Gog despre faptul că nu ar fi plătit nota de plată la restaurant” şi redau declaraţia lui Cristi de pe pagina de FB. Atât. Vi se pare că se compară cele două articole?! Că mie nu, chiar deloc!

Oricine îl cunoaşte pe Cristian ştie că e, dincolo de talentat în ceea ce face, un tip cu extrem de mult bun simţ, în nici un caz genul care pleacă de la cârciumă fără să plătească! Dar nu despre el e vorba ci despre cât de lipsiţi de etică sunt cei de la Libertatea ca să publice aşa ceva fără să verifice!

Îmi doresc mult să-i dea în judecată Cristi şi să le ceară despăgubiri cât să-i scoată de pe piaţă! Iar clubul ăla, în care o sticlă de vodcă şi trei santaluri costă 350 de lei şi care face mizerii din astea pentru publicitate, sper să aibă parte de aceeaşi soartă!

PS Cristi Gog, vorbind despre asta, live, la ProTv.Tags:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 10/07/2013 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

7 COMMENTS :

  1. By ruxandra (Post author) on

   asta nu e presa, e… “Hai sa ne mintim singuri ca suntem jurnalisti si avem un job onorabil indiferent ce facem”

   Reply
 1. By cotos on

  Unul din zecile de motive pentru care presa de la noi pur si simplu nu mai conteaza.

  Reply
 2. Pingback: Nişte scurte importante | Articole la preţ de producător

 3. By Arhi on

  sa fie o intamplare ca tocmai s-a dus piticu la ei, sef pe continutul online?

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   “stirea” a aparut pe prima pagina varianta print (si online, normal). cu revenirea, eventual, poate are piticu legatura.

   Reply
 4. By Bucur on

  un singur cuvant pentru cei care au scris articolul sau articolele: magari :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *