Cum v-am spus, am fost câteva zile la Strasbourg pentru o documentare legată de funcţionarea şi, mai ales, comunicarea Parlamentului European. Aş fi vrut să am răgaz pentru a scrie din timpul călătoriei dar, chiar şi dacă aş fi reuşit să înghesui câte o oră de scris în programul extrem de plin, nu cred că ar fi ieşit ceva de care să fiu mulţumită întrucât experienţa asta s-a întâmplat până în ultimele ore ale călătoriei, în care, ultimele pe lista de discuţii a plenului PE au fost situaţiile din Djibouti şi Nigeria – în ambele state fiind vorba de încălcări al drepturilor omului şi libertăţi civile.

Am revenit în ţară ieri noapte, iar azi dimineaţă, devreme, când aş mai fi dormit, oh!, cât aş mai fi dormit!, am plecat la Pârâul Rece, în Social Media Summer Camp by BIZ unde revăd şi cunosc oameni faini, deci iar n-am vreme de scris.

Ştiu că voi, cetitorii de printre rânduri, nu vă supăraţi pe mine şi înţelegeţi că n-apuc să scriu zilele astea, deşi am poveşti pe care abia aştept să vi le spun, dar eu, după trei zile de nescris pe blog, mă simt în sevraj! Aşa că măcar notiţa asta scurtă trebuia s-o public! :)

Până la poveşti, vă las cu o poză de la Strasbourg – cele mai multe din podurile oraşului (şi sunt multe!!!) sunt împodobite cu jardiniere:

flori

Share: