June 20

OK, ne plac băieţii răi. Dar cât de răi?!

Ieri, poliţia din Stockton, un orăşel californian, a postat pe pagina sa de Facebook, fotografia unui băiat rău care a participat la mai multe atacuri armate, Jeremy Meeks, iar imaginea lui a devenit viral, pentru că răufăcătorul în cauză arată… uhm, bine! Aşa:  Jeremy Meeks
 Deloc rău, tre’ să recunoaştem. Poate că ar convinge nişte fete să bea un suc cu el, cu tot aranjamentul ăsta, niţel nebărbierit, ochi gri-albastru şi buze pline. Dar, nene, ăsta e un om care a ţinut o armă în mână, în mai multe rânduri, chiar, şi care, cu ea cu tot, a avut în program lucruri menţionate şi pedepsite în Codul Penal.

Zeci de mii de femei din toată lumea s-au apucat să suspine de dragul şi chiar de mila frumuşelului: e doar o chestie cu armele, ce mare lucru, zicea una! No shit! Dar dacă ceva glonţ din arma aia ajungea în cineva drag – sau în oricine, de fapt! – tot mai voiai închisă cu el în celulă?!

Omul are deja o pagină cu aproape 40k likes iar maică-sa a început o campanie prin care vrea să strângă 25.000 de dolari pentru procesul lui. Că băiatul ei, zice ea, e un îngeraş nevinovat, tată şi soţ şi om muncitor şi că a fost săltat din pricina tatuajelor – un stereotip! Iar lumea donează! Nu cine ştie ce, dar s-au strând deja 500 de dolari. Bine, băiatul ei a mai petrecut nouă ani la puşcărie, de model ce e, da’ cică între timp (care timp?!) s-a dat pe brazdă.

Oricum, nu asta e ideea, treaba lui, procesul lui. Dar care e problema cu toate femeile alea care spun că l-ar lua de bărbat, l-ar iubi, i-ar dărui orice şi totul?! Doar pentru că e drăguţ?!
Da, ne plac băieţii răi, în ideea că ne trebuie şi nouă câte o provocare, dar de aici şi până a scăpa din vedere că băiatul rău are ani de puşcărie la activ şi încă unii pe vine… zău aşa!

Până la urmă cât de răi trebuie să fie băieţii răi?!

 


Tags: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 20/06/2014 by ruxandra in category "Barbatii. Ghid de buzunar", "De-ale fetelor

7 COMMENTS :

 1. By Andreea on

  cred ca ne plac baietii frumosi, nu rai, dar pentru ca baietii frumosi sunt constienti de astasi de ” hoardele” de femei singure si disperate, isi permit sa se poarte ” ca porcul” sorry. sunt patita si nu-mi mai trebuie ! imi plac baietii buni, buni si frumosi ! de fitze si sclifoseli sunt satula si de stat mai mult in fata oglinzii mai mult decat mine :-)

  Reply
 2. By Tiberiu Bucur on

  Ar trebui să vă orientați local. Adică scrie și tu despre Bercea Mondial că tot e la modă sau vreun interlop din ăsta de pe la noi. Mult mai accesibil fetelor. Așa dacă visați la banane care cresc in copaci din alte țări chiar că sunteți naive! Și noi avem băieți răi uite iți dau eu nume ca să ai material. Alexandru Corduneanu, Mihăiță Balint (Cămataru jr)etc. Băieți răi și frumușei. Știu ăștia sunt niște găinari ordinari, agramați și analfabeți. Au avut nesanșa să se nască intr-o țară unde nu se vorbeste engleză. In engleză nu ai cum să fii agramat! Poți fi analfabet dar când ai deschis botul toate slutele(a se citi tutele dacă nu ești slută) te văd mare star de Hollywood și se scapă pe chilot.

  Reply
 3. By somebody on

  Tiberiu Bucur, la cit esti de furios, trag concluzia ca nu esti nici ca frumosul asta, nici nu esti vreun familist absolvent a trei facultati, ci doar un nene la care nu se uita nici dracu.

  Reply
  1. By Tiberiu Bucur on

   Familist absolvent a trei facultati? Ce bre? Concluzie ta aia cu “nene care nu se uita nici dracu” e complet eronata . Mai incearca :) :) :)

   Reply
 4. By Valentin Bosioc on

  suspina ele, dar nu stiu ca frumuselul a fost deja fetita cuiva in inchisoare (tatuajul cu lacrima)…Asa ca cine stie cata barbatie mai este in el.

  Reply
 5. By etgv on

  Problema cu baietii rai e ca sunt prea rai, daca sunt buni sunt prea buni si tot asa.
  Daca o femeie are un baiat rau atunci clar ori e putin fals ori e cu doua fete, baiat rau de fel nu se poate numi oricum:)).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *