E drăguț în primele zile dintr-un nou an, senzația aia că totul o să fie mai bine, ca pe vremuri, la școală, când începeai un caiet nou: câteva zile măcar trăiai cu speranța că o să reușești să-l păstrezi curat, fără măzgăleli, pagini rupte și ștersături. Mie încă-mi place să încep caiete noi, atâta doar că se cheama agende și acum chiar sunt mai ordonate decât îmi erau odinioară maculatoarele.

Și tot pentru începutul de an, cei de la Fisher-Price, o companie americană care face și vinde jucării, au montat o reclamă foarte faină cu bebeluși din 2015 ???culeși??? din toată lumea. De început anul cu zâmbet:

Agentia e Weber Shandwick, cel care a făcutmini-documentarul e Patrick Creadon, iar copilașii s-au născut în State, Japonia, Bangladesh, Mexic, Brazilia, Kenia și Polonia. Ideea a fost că indiferent de ceea ce ne face diferiți, avem cel puțin un lucru comun: toți părinții vor ce e mai bun pentru copiii lor.
Vreme de șase săptămâni, părinții pot posta ceea ce doresc pentru copii lor pe rețelele sociale cu #WishesForBaby, iar la final cele mai apreciate dintre visuri vor deveni… un fel de realitate, a la Adele Enersen, care folosește poze cu bebeluși adormiți pentru a face tot felul de tablouri, care mai de care mai creativ!

cal

bebe

Share: